Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, June 5, 2009

Yummy..Strawberry Milk Shake

Hmm..... sangat best Strawberry Milk Shake ni!!

tambah lagi yang buat sendiri!

tambah lagi orang lain yg buatkan...

tambah lagi b yang buat!..

hehehe... pandai rupanya suami saya nie...

bolehlaa..

disebabkan tak puas minum S.S. kat Johnny's ritu.. kami pun buat la sendiri..

lagi puas ati...




~dah tauk gula sket, pastu buh cremer cair pulaa..~




~main ingredient! susu berperisa strawberry... ~
~n blender semuanya sampai naik buih.. nak sedap lagi, buh ais sket.. fuhhh...~




~ dah siap strawberry milk shake nya!... Tima kasih sayang...~

4 comments:

MimY HaMiD said...

pndi laki ko buat nyah oiii

kella said...

hmm.. dia memang..
kalau menda yg dia suka mkn tu.. kalau boleh, aku kena pandai buat! so, boleh mkn pd bila2 dia nak dlm kuantiti yg byk! takyah pi carik kat kedai.. hohoho..

MimY HaMiD said...

laki ko ni muka pak lawak..kah kah

kella said...

haah wei.. gelak jer aku hari2 dengan dia..
tapi ada gak kalau time serius.. hiii.. takut aku!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker