Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, June 24, 2009

too gud to be truth..


hmmm.. hari ni cam boleh bernafas lega sikit bila dok kat opis sendiri..
yaaa... aku akan nikmati sepenuhnya sebelum pale aku pening balik!! (Waaaa...!!)
sejak tambah 1 bos lagi nie..
memang agak kelam kabut siket la aku..
coz agak byk gak la keja tu..
tapi aku kontrol..kontrol jer.. buat jer yang terbaik selagi mampu..
i keep telling to myself that.. i can do it.. i can do it...
yeah...selagi aku rasa aku leh handle aku handle ler.. alah... lgpun aku bukannya kena uat keja2 ngangkat menda berat cam buruh2 kasar tu..bukan cam doktor kena rawat byk pesakit.. cam cikgu yg kena hadapi 1001 ragam anak murid, (itu kata aku..)

huuu.... tapi semalam.. memang betul2..kena headache aku! aku rasa cam aku takda migrain pun sebelum nie.. tapi semalam...urrrgghhhh... betul2 pening pale yg amat sangat!! rasa cam nak pitam pun ada! tambah pulak aku ada buat silap mase booked flight tiket untuk bos tu..! tambah lagi 1 keja! huuu... mcmana lak aku bleh silap tarikh! (itulah bila dah kelam kabut fokus pun ilang!)
nasib baik leh settle..Alhamdulillah..
itu lah..kan.. kengkadang tu aku rasa cam aku leh jer handle semua menda... leh jer buat semua kerja..
so aku push myself all out! lupe kengkadang aku ni bukannya robot atau bionik women ker..
sebenarnya..semua jenis kerja pun ada pro n kontranya! ada kelebihan n kkurgn nya sendiri!
hehehe... mmg susah nak akui kekurangan diri.. tapi ketika masih terjaga dan tersedar..pelbaiki lah segala kelemahan.. dan akui lah.. tidak semua orang sempurna.. yg penting buat yg terbaik untuk setiap yg termampu.. (sorry ler ayat tunggak tblik..poning dok ado lagi nie.. hihihi)
Sebetulnya aku bukan mengomel atau mengeluh atau merungut nie!.. haaadui... bunyik cam tak ikhlas plak nnti! haa.. kalau tak ikhlas uat keja nanti tak dapat pahala pulak!... hoooo... aku nak dapat pahala!! waa.. nanti sia2 jer aku uat kerja nie.. (hmm..nmpak cam aku merungut ker ah?)
tapi yang sangat penting, semalam masa kuar dr bgunan opis je.. nampak muka my lovely hubby tengah tunggu... walau tgh dalam keserabutan kepala hotak yg melampau... b telah meredakan segalanya...
huuuu... lega jer hati nie...
terima kasih sayang...
Remove Formatting from selection

1 comment:

MimY HaMiD said...

ko napa..berisi ke?? hihi..or aku tau hubby syg blk la tu..huhu

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker