Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, June 5, 2009

Jom Johnny's!

~ 2 hari lepas, kami ke Johnny's.. tempat fav utk mkn steamboat.. memang perut tengah lapar, balik keja jer terus bantai nih~

~kami ambil set yg 2 org, pastu tambah ler ape2 lagi..~

~strawberry shake yg sgt digemari oleh b ku..~

4 comments:

eza said...

umphhh!!!..zul..makan sorang jer yer! Mas, gmbr tu memang mengiorkan ...klu tunjuk gmbr kat baby ni..mesti meleleh airliurnya..sambi tangan tu menadah...dan mulut menyebut "Nak cikit!!!"....nanti akak bawak kat johnny's jusco setiawangsa...

kella said...

akak.. takde makna dia makan sorang.. kami dua2 pn sdg lpr mase tuh.. mmg best.. tu baru tgok gambar kak...

ct_nurmarlissaa said...

mas..i rase better u try makan steamboat kat tupai2...lebih berbaloi dan yummy...
beside near to your opis kan...
and murah...perhead RM 25 n a lot off seafood u bleh taste.....

kella said...

Ct_nurmarlissa: hei.. tengkiu for dropping! ingat siapa tadi!(sebab nama cam tak kenal plak..)rupa2nya teman sebangunan! hehehe camana leh tjumpa blog kita yg under da ground ni? hehehe..
anyway.. memangla tahu kat tupai2 tu.. tapi perhead 25,cam mhl jer.. 2org je nk mkn.. klu ramai2 ok gak! tp tq fo suggestion! bleh try gak nanti! tima kasihla singgah kt blog yg tak berapa ni.. singgah la selalu ya! ;p ..dan jgn lupa komen juga ya! tengkiu..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker