Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, June 24, 2009

King of Burger!?


Lihat la.. keju yang sedang mencair di atas 'beef patty' yg sedang panas..


On Your mark bebeh.... Get set....!



NGGGAAPP!!



huuuuu.....
nikmatila.. rasa sebenar daging lembu yg beraroma dan diapit oleh 2 keping roti segar gardenia..
di campur pula dengan sos cili dan sos salad bersama mayonis
tidak dilupakan cheesedale yg menyelaputi daging yg meresap ke dalam..
serta kesegaran daun salad, tomato, bawang dan lada benggala yg dipotong halus..
menambahkan lagi selera..
Walllaa...
....................................
hehehe... terlebih sudah aku yerk! hmm.. hidangan aku n b minggu lalu..
sampai my babe tak terkata lah! hmm dia memang suka la makan macam ni..
haaa.. tapi tak bleh selalu yaaa.... skali skala buleh... nt mnmbah pulak lemak yg sedia ada di perut tu.. hehehe..



Inilah daging burger yg aku guna..haaa.. bukan nak promote..promote bukan dapat hape pun...
kebetulan aku buat lagi untuk dibawa bekal kat hubby aku, so aku pun bawa pi opis, bg member opis rasa.. kata dorang sedap..! ye ler.. bukan daging burger pakcik ramly ni kak... daging nie srupe ler cam daging burger king ke.. Mc'D ker..plak tu daging dia besau... hmmm... leh la cuba beli..




5 comments:

MimY HaMiD said...

aku nk cuba...weh nk beli mana...aku burger mmg hantu bedal..tgk badan ok...hehehe bgtau skit...

kella said...

hmm... mimi kat super2 market memang ada! tesco ka, giant ka.. carefour ka..
sekotak ada 4 keping! tapi memang puas ati beb.. very da juicy...
haa.. aku tu letak roti gardenia jer..ko boleh ler beli roti beger..
pastu taruk gak menda2 salad,bwg,tomato, mayonis bagai..
itu yg penyedap tuh...
huh!
haa.. lupa nk bgtau.. daging tu.. kalau boleh grill le atas grill pan.. takyah tauk minyak!
Syiok!!

MimY HaMiD said...

terliur beb.....aku blk nk cr kt giant..ko ni ngan hubby memacam masak...best tul

its me said...

puhhhh...terliur..siuttt...
Mas ni, sajer bagi orang lapar....
esok bwk byk kat opis , bf yer..

kella said...

Mimy: haa.. carik beb nanti balik terus buat! 1 mesti tak cukup..
aku n b aku tu biasalah.. suka nak cuba sendiri di rumah!nsb baik ler dia jenis nak mkn apa yg aku buat..

Kak Kin: memang terliur kak kin..
kita tauk gambar nie pun berapa kali telan liur.. hehehe...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker