Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, October 7, 2009

Syawal 2009 III

Rasanya dah beraya sakan dah kot.. walaupun masih juga tak sempat nak ke rumah saudara mara yang jauh..

Kak Zie, Abg Ayie n Csha pun ada datang beraya.. kebetulan mereka pun ada di kampung, so leh le sama beraya, cuma tak sempat nak snap pic la...

Kebetulan juga lagi, papa kena pindah rumah, so dikesempatan yang ada ni, kebetulan semua adik beradik ada pulak tu, kami pakat2 la serah diri untuk di kerah tenaga membantu pa n ma angkat barang sikit2 yg mana boleh tu.. transport sendiri masing2 ada tu, boleh la pakat angkut...

so, bermula la sesi mengerah tenaga membanting tulang, berkerjasama... at least dapat la tolong diorang mana yang boleh, nanti kami semua dah balik kberja/study tempat masing2 , dan tinggal ma n pa berdua je.. kesian la pulak.. errr.. upss! lupa! adik pun ada dok ngan mama gak.... hmm..harap2 dapat ler mbantu yer dik..

Kami angkat brg2 ringan yg boleh angkut ngan keta je, nasib baik rumah tu dekat je, so boleh la dok ulang ngangkut..
Pastu pekena nasi ayam mama... perghh terangkat.. aku memang suka sangat la nasi ayam buatan mama.. memang sedap! dpat ler juga merasa.. hubby aku pun suka sangat! dia kata dah lama tak makan sedap mcm nie.. hmm kalau b aku kata sedap tu memang sedap ler.. kalau dia tak kata apa2 tu.. hmm paham2 ler sendiri.. kalau dgn aku, dia terus sound tepet je kalau tak sedap...

~ sesi kemas mengemas ler... Ayu, Alang Achik... memang la rajin... si Adik kat bwh tu tengah main game... apa kes?!~
~ mama n papa pun ada buat Majlis Doa Selamat n Tahlil masuk rumah tu... semoga di berkati Tuhan.. panggil orang masjid je, so adalah makan2 sikit... tu.. orang dapur merangkap tukang masak yang paling sibuk.. mestilah mama.. yang lain tu.. tulung2 laa... si Adik asyik ngaco jer...~

No comments:

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker