Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, October 14, 2009

AYAM MADU BAKAR

Saje je nak try uat ayam bakar ni.. amik resepi kat blog Kak Ina dah lama nak cuba..
so minggu2 lepas.. buat la sekali makan dengan nasi lemak...

nasi lemak ayam bakar...



Ayam ni, memula ok, pastu aku dah terlajak time.. so dia jadi kering.. takdek ler kuah...
nasib baik tak hangit jer... hmm tapi takde kuah2 dia, so kureng la sket for my b tu..


sebelum di bakar... (dalam oven nih! pun.. sempat je aku snap!)

No comments:

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker