Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, October 6, 2009

Cik Jo and Angah di Syawal 2009

Ini, Cik Jo and angah! raya ke tiga tu kami bdua dah berangkat nak ke kg ku pula, kebetulan tak jumpa plak ngan diorang ni mase raya ritu, tu yang kami pi beraya sblm blik! sempat la jumpa, mana boleh tak jumpa dengan Cik Jo and Angah... something missing somewhere nanti...


~tengok muka b tuh... heppy sangat ler tu...dapat minum miloo ehhh....~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ini kira 1stime la kami balik ikut laluan grik! hmmm... syukurla tak jem sangat pada permulaan tu.. keta memang byk tapi tak jem sangat! kami sempat benti kat R n R Titiwangsa! perrhh! nyaman giler.. hembusan angin bak aircond menyapa tubuh kami sejurus je kami jejak kuar dari keta! cuaca memang panas terik tau.. tapi udara kat situ sejuk.. best-best! diorang kata itu tempat rnr paling tinggi..
tapi memang kami cuma benti rehat je ler.. nak benti minum, tempat dah sangat ler penoh.. nak beli air kena beratur panjang.. hmm renti kan ler... minum jer air bekal yg mak bagi tuh... save fulus...
Tima kasih kat mak tapaukan macam2! siap buatkan kek buah, rendang segala, untuk di bawa balik kampung..

~ b.. menikmati udara nyaman ye bang..~
~ dapat tengok view yang cantik juga~

***********************************************
dah lebih kurang 15 minit lagi boleh la sampai rumah! tapi tetiba je tiba kat tanah Merah, kereta semua bgerak slow... merangkak-rangkak! aku ingat kot ada excident ker..
kereta lain pulak ada yg amik jln pintas sblh kiri! aku malas la kan.. org lain beratur tunggu.. so tak aci la plak kan! hehe.. pemandu berhemah la katakan..
punya la jem sebenarnya semata2 kerana traffic light kat simpang 4 (semua simpang pun byk keta! semua nuju ke jln tu satu!) dan juga sebab ada 2 jambatan! ( so cuma ada 1 lane je le kan? huh...)
dari 15 minit.... jadi 2 jam... hangin tak hangin la...terima je la...
Tapi Alhamdulillah... yang penting sampai dengan selamat....
Syukur...

No comments:

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker