Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, October 7, 2009

Balik KL


Balik KL...

Jalan raya Lengang di KL
Bila je tiba Hari Raya
hati ni memang tak sabar nak tinggalkan KL
Jumpa Keluarga Beraya bersama

Jalan di KL sesak kembali
Bila semua dah pulang bekerja
Muka toye je nak balik KL ni!
Sebab dah malas pulak nak start keja

Berat hati sampai menggigil
rasa cam taknak je lagi balik
Tapi KL pulak dok sibuk panggil..
Mai la balik.. mai la balik

*************************************
bpantun lah pulak aku... tapi itulah dianya...
Alhamdulillah.. kami sampai awal jugak la di KL, nasib baik la terlepas dari jem! memang itulah yang dirancang oleh b pun! kami memang taknak stuck dalam jem! tu pasal kami balik awal pagi Ahad, tapi sampai umah pun malam gak! sebab kami pi round2 KL cari makan n carik brg2 dapur.. tinggal lama rumah, so kami perabis semua stok mknan... tu yg kena top-up balik..
Adik2 aku pun Alhamdulillah jugak, semua selamat sampai ke destinasi masing2.. jalan pun tak jem kata diorang.. walaupun keta byk tapi semuanya smooth criminal je.. ok lah tuh..
Syukur Alhamdulillah...

dalam pjlanan balik tu, kami memang aim nak mkn tengahari Gulai Tempoyak Ikan Patin , kan femes kat area temerloh, raub, tapi sebab kami tak tahu mana nak cari so, tak jumpa la,
benti kat RnR Raub tu, luckily ada lah pulak gulai tu... tapi... huh... hampeh! tak sedap kata hubby aku! dia memang feveret masak gulai tempoyak patin ni, tapi tak dek rezeki nak jumpa yang sedap...

2 comments:

Mimy Hamid said...

macam comey je pantung mu itew...hwhwhwh

kella said...

hihihihih... pantun sesuker..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker