Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, October 2, 2012

Belog telah dikemaskini.. Sila datang singgah! =)

Assalamualaikum,

Lama kan?

lupakan apa yang telah berlalu.. mari kongsi apa yang ada sekarang..

Aku baru menerima berita gembira dari seorang sepupu yang mana dia telah selamat melahirkan seorang anak lelaki!
syukur ke hadrat Illahi kerana kedua duanya dimaklumkan selamat.
Berita disampaikan oleh suamiku. Alhamdulillah.. tiada kata selain memanjatkan syukur kepadaMu Ya Allah..
Sepupuku ini terpaksa melahirkan anak melalui Caesearan, iaitu diketahui kelahiran ikut tingkap, ini kerana kondisi beliau dan anaknya itu tidak sesuai untuk kelahiran normal berikutan beberapa masalah kesihatan yang dihadapinya. Apapun syukur syukur Alhamdulillah atas keselamatan ibu dan bayi lelaki tersebut..
sekalung tahniah dari kami sekeluarga.. 
InsyaAllah.. malam nanti kami akan melawat mereka dan.. akan ku updatekan gambar jika ada nanti.. =)
tak sabar nak tengok beby baru.. 



Selepas sambutan hari raya lepas.. belog aku terus menyepi..
belog ini masih aktif.. masih hidup dan masih sihat.. cuma nya nak kena tambah energi je sikit..
nampaknya energi dah cukup makanya boleh la bersinar kembali sang Mathari ni.. 


10 comments:

luahfikiran ... mari kita said...

Salam, Moga ceria selalu. Buatlah setakat yg kita termampu tetapi terbaik

cHeRyNa PiReS said...

masih ok. ada kawan2 yg tak update blog sejak 2 tahun lepas. pandang sunyi je rumah dia.

anywayz, welcome back...with good news too:)

*SiRibenMerah said...

tambah energy apa lama2 sgt neh.. hehehe...
rindu la.. rajin2 meh la lepak umah..

akuzle ayu said...

Permulaan yg baik. Alhamdulillah! Balik raya akak pon malas nk hapdet. Dilawan malas itu barulah pulih spt biasa..

Acik Erna said...

assalam kella..selamat kembali kesini..insyaallah acik akan sentiasa singgah disini

LYAfrina said...

setelah hampir sebulan...
xpe slow2 kella..cari balik energy tu....

LYAfrina said...

lupa nak ucap tahniah buat cousin kella atas kelahiran baby ...

Iffah Afeefah said...

panjang betul nme die

tapi sedap

Citarasa Rinduan said...

all the best sayang

biar ia menyinar dgn meriah dan terang... kerana kita wajibbb happy seperti teman y lain

happy blogging

Kella said...

saya sayang semuanya!! =D

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker