Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, October 23, 2012

Pasti ada pemenangnya.. ^_^


Assalamualaikum,

(entri ni lama dok dalam draft.. maklumla.. internet kat rumah problem dan kat pejabat pula sekarang ni dah kena block! waaa.. masa lunch je bleh bukak nih! sooo.. cepaattt!!!!))

Maaf, semalam tak sempat nak kemaskini blog
Mari tengok jawapan sebenar untuk teka teki yang lepas ..

^_^

 

A- KIWI
B- NONA
C- CILI
D- ANGGUR
E- DURIAN  (kunyit) :)
F- TOMATO

Ada sesiapa yang betul?
yaa... pasti ada yang betul...! tapi...
takda yang betul keseluruhannya..
namun yang pasti!
 
Ada yang akan dapat hadiah...!!!  

Mari kita tengok siapa yang kena.....=)

Hadiah Utama jatuh kepada..

dengan 5 jawapan betulnya..

BloggerA-kiwi
B-nona
D-Anggur
E-Durian
F-Tomato


Hadiah Kedua 

CT Nurmarlissaa
dengan 5 jawapan betulnya nya

A.Kiwi,
B.Nona,
D.anggur,
E.Durian,
F.tomato

Hadiah Ketiga

Nur Anis
Dengan 4 jawapan betulnya


a - kiwi
d - anggur
e - durian
f - tomato
 

Namun, ada 2 pembaca yang  juga meneka dengan 4 jawapan betul, turut akan mendapat hadiah sagu hati dari penganjur.. iaitu..

Cikgu Ma

a- kiwi
b-buah nona
d- anggur merah
f- tomato

dan 

idah

a-buah kiwi
d-buah anggur
e-buah durian
f-buah tomato

Silalah hantarkan alamat anda pada saya ya
sunahkay@yahoo.com


terima kasih pada semua yang menyokong!
nanti nanti kita buat teka teki lagi ya...



 ~ oh ya.. hari tu.. buat teka teki ni kat pejabat juga.. ttuuuu pemenang bertuahnya..
Kak Ana... tahniah kak ana.. =) hehehe~

ok.... Jumpa lagi.. 
dah nak kul 2 dah nih!


Assalamualaikum...





6 comments:

Kesuma Angsana said...

tahniah pada pemenag ye

faraherda.razalan said...

Eh, comelnya? Hehehehehe....dpt adiah pe tu? Nak kepoh gak. Hahahah!

nur anis said...

oppss..tak sangka ada jugak yang betul..hehe...nanti saya bagi detail..:)

atuk said...

Assalamualaikum Kella

tahniah kpd pemenang
syabas kpd penganjur

cik dah faridah said...

eh eh kiter dapat 1st ker...hehhe

LYAfrina said...

tahniah buat y bjaya teka-teka ni..
cantik2 la pic ni..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker