Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, October 28, 2011

'Your Blog Has Been Removed'

Bila je baca perkataan di atas,
muka yang comel terus berubah pucat.. cuak seperti nampak antu?
Hati yang girang tiba tiba bergelora bak lautan yang menghempas pantai
Hari yang cerah tiba tiba menjadi mendung, kelam.. suram..

Mahu tak menggelabah bila sahaja tengok tulisan atas tu,
tekan banyak kali namun itu juga yang keluar! pulak tu, aku baru hari ni mempunyai masa yg sangat terluang, baru dapat jalan jalan ke belog rakan rakan... baru seronok mencari kawan kawan baru..
tiba tiba keluar tu pulak!
pastu search google belog ni pun tak keluar apa pun! apa pun tarak!
kosong!!
mula la kalut semacam! tiba tiba tangan aku ni ringan nak mengadu kat sorang blogger ni! Hany namanya!
dan disebabkan dia lah aku dapat menulis macam ni sekarang! disebabkan dia, belog ini kembali kepada aku semula! aku tak tahu la apa yang Hany  dan buat untuk bantu aku ! tapi aku memang menaruh kepercayaan kepadanya.. dan akhirnya.. aku sudah mampu tersenyum...
memang susah nak terima kalau belog aku ni hilang begitu sahaja?
segala coretan.. kenangan.. memori... lesap semudah itu?
semua resepi resepi hilang semudah a b dan c?
semua gambar gambar best aku pun aku kongsikan kat belog ini!
ouhh.. tak sanggup aku tak sanggup kehilangan Mathari ini!!
Terima kasih banyak banyak kat Hany! beliau adalah pemilik belog 'Wilayah Hijau' ! 
Selama ni pun aku memang selalu juga tanyakan  byk menda pasal belog ni kat hany! bnyk menda dia tahu! so kawan kawan jom berkenalan dengan Hany jom! orang ganu kiter! hehe..





terima kasih tak terhingga.. Hany pun dah tolong tukar kan dari akaun yahoo ke akaun gmail!

untuk keselamatan.
Jadi, maknanya, aku kena 'follow'semula kawan kawan aku.. sebab dah guna akaun baru! so  geng, harap beri kerjasama ya.. =) jangan terasa pula tiba tiba daku tiada dalam list follower kamu ya!
insyaAllah.. akan cuba follow balik!

terima kasih sekali lagi kat Hany tuan punya 'wilayah hijau'
tanpa anda, tentunya saya akan terus terusan dibelenggu misteri........






4 comments:

gedek! said...

tak pernah jadi kat uncle....

takot la..!

Sunah Sakura said...

erk..pernah kene gak dulu! ish ish ish..memang gelabah!

Mak Su said...

oh... sebab tak guna gmail ek?

gadisBunga said...

mesti rasa nak gugur jantung tatkala membaca ayat keramat gugel tu kan? heheheh~

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker