Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, October 5, 2011

Projek ANGRY BIRD yang buat ku tersenyum..

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

=)

senyum seindah ceria ya!

walaupun Burung burung ini sentiasa marah dan berang je, tapi mereka berjaya menggamit senyuman di bibirku!

Projek 800 biji! untuk sekolah ni..
Terima kasih untuk Kak Maza sebab sudi panggil aku join buat ni!
suka sangat! mula mula kak Maza offer tu, aku tak fikit panjang terus ok je! hehehe..

meh hayati hasil nukilan ini..

 



























Comey tak hasil si Burung pemarah dan berang ni?


19 comments:

azieazah said...

Wahhh masyuk ni. Kalu 800 biji tempahan.

Syabas!

miloais said...

comel dowhhhhh!~

anak iols, si abg ajim memang suker banget ngan angry bird ni...
dok lah suruh iols beli barangan angry bird ni!

LYAfrina said...

wowwww!!!
kretip sgt2.. mi 1st jumpa angry bird y blh d mkn ni..msti budak2 sgt suka ni:-)

Prince Halilintar said...

mate prince naik juling pulak tgk gmbr burung tu..haha

Nadine said...

whooooaaaaa!

800 biji angry birds cuppies u buat, kayla? tabik spring ah! :)

kella said...

azieazah: hooo.... hehehe... rezeki yang dikongsi bersama... =)

miloais: haa.. memang bebudak sangat suka kan dengan angry bird ni! huhu.. kita tak kenal pun sangat.. tapi bila buat cupcakes ni baru la kenai... hehe =)

lya: tengkiu lya.. kita pun tak sangka dapat buat ni.. semua ni hasil tunjuk ajar chef maza... tima kasih byk2 kat dia.. kasi kita peluang... =)

Prince: aiyyyooo sampai juling nih! hahaha... ada ada je prince nih.. =)

Mimy Hamid said...

kawan ku sudah maju ...pandai lukis2 cup cakes

luahfikiran said...

SALAM,
NAK SATU !

Citarasa Rinduan said...

salam merindu buat kamu kella

aduhai...................
tahniah sebab kamu semakin berjaya

kamu mmg hebat.. cantik2....

RedLife2Love said...

comel.. tak smpi ati nak makan.. haha ;)

nabilah_2908 said...

kreatifnya Kella...comel..!! :)

kella said...

mimy: hai kawan ku... aku suka belajar beb..inilah kerja tika tika sendiri kan... hikmah Allah belum kurniakan anak lagi.. boleh la pulun pulun buat itu ini.. kalau berisi memang tak larat la... syukur segala hikmah dari Allah itu.. =)

kella said...

Nadine: memang 800 tapi bukan ai buat semua la nadine... hehehe... tahu tak 800 biji ni memerlukan 2 hari 2 malam tau nak membuatnya.. renyah sikit... tapi best! hehe..

Luah Fikiran: hehe.. kalau dekat leh kita hulur hulur kan... hehehe... =)

kella said...

kak Ayu: haiii... kita pun rindu kat akak juga!! sangat! kita ni orang kasi peluang la kak.. tu yang dapat buat ni.. kalau tak tak merasa la buat... =) terima ksih kak ayu... sudi sudi datang sini.. =)

Ika: lama kan kita tak jumpa ika... ehehe.. memang.. tuan buat pun tak merasa...

Nabilah: tunjuk ajar yang diberi di aplikasikan sebaik mungkin.. maka alhamdulillah.. agak menjadi lah juga... =) terima kasih ya nabilah..

ieda said...

aduhh cumeinya ..
akak dpt satu jadilahhh

syukur2 .. rejeki nie :)

Wanita Mutalib said...

angry bird!!!! mak like mak like!!

erm erm..

kella dear, mak tak mengandung lagi la.. itukan WW.. mak letak gambar dedoluuuu :))

kella said...

Kak Ieda: alaa kak...camana nih...nanti nanti kalau ada buat lagi boleh la panggil akak ye tak? kena datang umah kalau cenggini... =)

WM: i like too u know.. =)
heheh..
kita tahu.. kita dah terlebih sudah.. hehehe... itulah.. bila tengok bebaawah baru perasan.. malu mak oii.. hahhha.. =)

cun09 said...

salam kella ^__^

comel...comel...comel...kalu leh mkn lagi comel...huhuhuuu...

Diela Zaimi said...

wahhh comelnya...pandai kella buat kan...boleh tempah ni... ;)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker