Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, January 7, 2010

Rombongan Mak Abah ke KL

6 hari sebelum Tahun baru..
Rumah kami dikunjungi Mak Abah sekeluarga...
Motifnya sebab nak hantar Nabilah ke Sabah.. 2 minggu je budak tu balik ke semenanjung nie..dah kena balik Sabah balik.. kenapa bah..cepat sangat kau pergi.. takpe la Lah..Panggilan Pulau tu.. :D

Yang datang ritu pun tak cukup korem, si Li takda.. yang lelain.. Nain, Lah, Hani..semua ada..
diorang datang btandan umah kitorang pun sekejap je..2 hari jer.. dah nak balik..
rasa cam tak puas je plak!
tapi Alhamdulillah la..aku n hubby sempat melayan yang terbaik untuk mereka.. walaupun sbnarnya akulah paling gabra skali, bukan pe, takut tak dpt berikan yg tbaik je, tu pasal la sebelum tu aku dah beli sesiap brg dapur, brg basah sumer.. plan sesiap apa yg nak di masak..hari ni msak ini, esok masak itu.. hehehe.. (cheewah, mcm pandai masak! ;p )
sudahnya, mak bawa lauk pauk lebihan dari kg.. hehehe.. so aku msk nasik n lauk yg ringan2 je laa.. (tapi yg penting plan nk masak ape sudah ada tau... hehehe)

hmm..kalau boleh nak diorang stay lama lagi.. bleh bawa jjl an kemana2 lagi.. tapi apakah daya..

mari ikuti ceritera bergambar pula..


~ Mak Abah, mase ni kat komuter stesen, kitorang nak pegi Mid Valley, dekat je dari rumah.. nak naik keta, keta kami ada 1 je, tlebih muatan sudah... sebab diorang semua dtg naik Keretapi dari perak ke kl.. takpe.. ini baru thrill sket... i bet, u all mesti tak penah naik komuter bawa famly korang kan? hehehe~

~ Nain, pakai spek si Yeop nya coz tgh sakit mata tu... dan disebelah tu.. Hani..~


~ Lah n Hanie.. kat parking lot pun buley laa....~

~ tjumpa ngan Janna, di Kl Central.. dia ODW balik kg, naik ketapi..~


~Keesokkan nya kami bawak Mak ke Taman Orkid.. di Taman Tasik Perdana..
best... cantik.. ini kali kedua aku n Mr Hubby datang, dulu kami datang lagi cantik.. byk giler bunga orkid... mungkin kali ni, bukan musim bunga orkid berkembang kot..~
~wahhh...!! dah terangkat sikit la batu tu u angkat b....!!~
~ cantik kan gambar ni, aku yg snap nie... hihihihi~





~ Seragam berspek mata itam.. hehehe.. ~


2 comments:

Mimy Hamid said...

ni family MIL ko kan..best best..macam sporting je

kella said...

haa.. betol! ko leh tahu lak ek? ko memang cakna kat aku kan? hehehe.. memang best..sport gila..InsyaAllah moga2 sentiasalah bahagia hendaknya.. Amin

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker