Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, January 22, 2010

A day with u

Satu hari yang amat memuaskan hati..
bersama dengan Mr Husband!
yeah.. berdua lebih baik..

Destinasi 1 : One Utama
Masa : 10 pagi
(dan Alhamdulillah, kami dpt parking best kat pintu, berkat doa.. mama pernah pesan, kalau nak berjalan kemana, sblm sampai mana2, baca doa 'lailaaha illa anta subhanaka inni kuntu minalzolimin' niat minta Allah permudahkan segalanya)

hajat kami ke sini sebenarnya nak tngok Avatar 3D! tu yang keluar awal, nak beli tiket awal2,
tapi tiket Sold Out! so tpaksalah kami beli tiket tu untuk tgok minggu depan, well... its ok.. better than nothing..

dan, bermulala aktiviti 'outing day'kami.. mula2 nak main bowling! tapi, penuh, orang2 syarikat tgh ada tournament, so, kami layan lah ini!... foosball! waa.. dah lama kami teringin nak main!

syiok siot.. sekali je aku menang! yang lain semua Mr Husband yg sapu! (si aku yang tangan bangku!) hehehe.. 1 game RM1 ada 6-7 pusingan kot.. for me, its worth it!

marilah ikuti ceritera bergambarku..
*****************************************

~foosball ~


~ * pmbetulan, not soft ball, but foosball*~

************************************************
*************************************
**************************************

jalan punya jalan, singgah sana, shooping sini wah.. luas betulla 1 Utama rupanya!
dan antara tempat yg kami tujui ialah MPH bookstore!
me n mr Husband mmg suka singgah sini walau mana kami pegi pon,
dah jadi mcm kemestian lak! bukan kami ulat buku sangat pon, tapi best dpt tgok2 buku2 tbaru, kalau sesuai bleh beli! dan antara yg kami 'aim' ialah Koleksi Lat!
dan, tak tahulah haritu, ntah berapa lama kami dok kat situ layan buku tuh!
best2.. dapat baca free.. MPH sini mmg besar, 2 tingkat!

kami nak jadikan buku ni, sebagai koleksi kami,
buku pertama dibeli oleh kami;
'Lots More Lat'



~koleksi pertama kami, dan bulan depan beli lagi!~

****************************************
Sesudah itu, kami ke Jusco 1Utama..
mencari apa2 yg patut.. n sushi for Mr Husband plz..!

****************************************
Destinasi 2 : Tesco Damansara
(Bila masuk je entry, area parking, mr Husband kata; " kalau kita terus dapat parking ni, i lah suami bertuah di dunia!" dan Alhamdulillah juga, kami terus dpt parking dekat .. syukur.. u're da luckiest hubby in da world sayang!)
Masa : 5ptg

ouhh... penat sungguh pusing2 1 Utama! mmg tak abis pusing pun, tak dayo den nak ngabiskan! luas bebeno tempatnya!
terus kami set untuk ke Tesco, beli brg2 grocery...
aku tenteram kalau datang masa2 ni, sebab orang tak bape ramai!
masa pack yg harus dielakkan ialah; awal bulan dan ujung bulan! time sume dapat gaji!
huuuhhhhh jem..jem.. JEM TROLY!
*********************************************

Destinasi 3 : IKEA Damansara
Masa : 8 mlm

tinggalkan kereta di Tesco sebentar, sementara kami berjalan menuju IKEA, lebihan masa slma 2 jam di tesco (free) ..itu sememangnya sudah memadai..
kerana kami pergi ke IKEA semata-mata kerana..!


dan betul... kami kesana semata2 karipap tu..
layan je ngan my mr husband!
kami duduk situ, layan karipap panas..
dgn hot tea, coffee and cafelatte..
borak2, gelak2, komen mengomel..
dengan hujan yg turun diluar..
memang syiok abis, hilang penat berjalan..

****************************************

Destinasi : Dataran Merdeka
Masa : 10.30mlm

*************************

destinasi seterusnya? our home sweet home..berdua kami, menujukerumah dengan hati yg senang, tunggu nak lepaskan badan.. nak zzzz..

***************************************
dear Mr Husband..

Our world is sunny, bright and colorfull
As we walk hand in hand and share Our work and play, and live the day.
Your loving glance confirms you care for me, and I'm secure and free with joy.
So happy is my heart,
Because it beats with love for thee
And never wants to be apart

lots of love..

No comments:

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker