Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, January 11, 2010

Reunion SMK Merchang EX 98

12 hari sebelum Tahun baru masehi yg jatuh pada Tahun Baru Islam.. Awal muharram..
satu reunion tertutup telah diadakan di Jusco Tmn Melati..
si Ja buat invitation kat FB je? iskh3, nasib baik aku buka fb, kalu tak... tak hidu laa...
disebabkn plan pon emergency je, so mereka2 yang kat KL jela yang dapat hadir..

~ kami lah antaranya...~
****************************************

~ giler semua dah tembam bagai dipam2! giler betul..giler lah! nape jadik camtu ek..?
(chee.. lagi mau tanya kaa? ) ~
****************************************
~ sonok dapat jumpa balik, sekian lama, zaman sekolah yang dah lama ditinggalkan.. rata2 semua dah kawin dan beranak pinak..~
***************************************

~ Izan, yang berkahwin dengan senior kitorang, terkejut gak 1st time jumpa ritu.. eh macam kenal...! kalau dah jodoh... ~

***************************************

~ kusyuk al Tawwadduq aku n erra! lapo weh.. kami berjalan, turun naik tukar tren berkali2 untuk sampai ke destinasi ini.. tambah pula hujan yang sangat lebat!rahmat betul, kami harung redah je.... semata2 reunion ini..~
***************************************
~ Ini anak si Izan! ya Allah.. sangat2 la tomei.. aku terkesima melihatkat senyumannya yang manis dan keletahnya yang manja n sweeett sangat! i like! bertuah izan dapat anak comei... Alhamdulillah..~
****************************************
~ Inilah Ja, si organizer yg sgt byk ckp.. orang nak snap gambar dia pon..sempat lagi nak bercakap... heheh.. jgn marah ah.. Apa pun thanks fo da ur kindly support and initiative for us to gathering together..

walaupun kami jumpa kat KFC je, takpe tempat kat mana tak penting, yang penting is perjumpaan itu dan sesiapa yang sudi datang.. memang kali ni cuma perjumpaan kecilan sahaja, 'Intro' la kata orang...
Next plan dah ada, kali ni baru uat besar2an, invitation akan dibuat sebulan sebelum majlis berlansung, so siapla kena mintak cuti awal2!
kali ni, no excuse! semua kena hadir...

No comments:

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker