Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, July 3, 2013

Rugila.. ada belog tak update belog...

Assalamualaikum,

itu di atas tu .. adalah kata2 dari kawanku tadi..
beliau boleh dikatakan seorang pembaca setia belog aku...
bukan la setia.. tapi setiap kali buka komputer..buka internet.. buka belog..dia akan buka belog aku..
tapi setiap kali dia buka.. dia hampa katanya..

hehehe ;p biar betul kamu ni?

betul.. katanya.. rugila.. dah ada belog.. dah ada macam2 cerita best kat dalam.. tapi tak update..
PEMALAS!!
ko taip je apa2 kat dalam tu.. ko kan ada byk citer kan.. haa... taip je la.. amek bape minit pun kan...?

uii..! berdas das dia shoot aku! hehehe.. rileks la beb..

" ni aku tak kita.. ko kena upkan satu entri hari ni! ko takda modal??? ha.. ko tulis pasal apa yang aku tegur ko ni kat dalam belog ko!! haaaa.. update citer ni pun boleh...!!"

hahahahhaa...

hamboi... itu kawan aku tu..

ok kerananya.. aku up satu entri hari ini... =)

meh letak gambo satu.. hehe...

jumpa esok k.. ;)

4 comments:

Kakzakie said...

Kakak memula senyum sebab Kella kena shoot dek kawan tapi bila baca kata-kata yg ditepek laagilah buat kakak macam nak ketawa:)

Kesuma Angsana said...

plan2 lah update yer hehehe

Asyifa Mustaffa said...

kdang2 bkn x nak update...tp idea x dak...n
kdang2 bila asik update....orng kata...dia ni x de keje lain dah ke....
kdang2 bila update. .....brapa pnya kdang2 daaaaaa.....

Kella said...

kak Zakie: selalu ada datang blog kita yang suam suam kuku ni.. tq kak.. =)

KA: ye kak.. plan.. plan.. ;)

Asyifa: kan... tu la.. semuanya betul.. kadang kadang.. jarang jarang.. hehehe

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker