Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, July 12, 2013

Rezeki Ramadhan

Assalamualaikum,

Alhamdulillah.. rezeki di Bulan Ramadhan al Baraqah..
tersenyum lebar apabila menerima bungkusan ini...
apatah lagi barang yang di ingini.. ;)

terima kasih kak Zakie
suara kak Zakie tu lembut lemah gemalai..
comey je..

inilah keistimewaan berbelog..
aku baru je aktif balik blogging, setelah dok suam suam suku je..
bila terima penghargaan seperti ni memang membangkitkan semangat..
terima kasih kak..
kak Zakie memang dari dulu dari sekarang sentiasa ada..
bila sesekali update je.. tengok2 ada komen dari kak Zakie dan kawan kawan lain..
seringkali memang terharu bila dapat komen2 dari kawan2 belog..
ye la.. ingatkan takda orang sudi dah.. maklumla.. kita pun da lama tak aktif.. so jalan2 rumah kawan2 pun dah jarang..
maafkan atas kekhilafanku..


Terima kasih tak terhingga kak... =)
murah rezeki saya.. murah lagi rezeki kak Zakie hendaknya..
Amin Amin ya rabb... 

nak selit cerita lain juga..
semalam punya cerita..
Biskut raya kegemaran ramai... =)

 ~ Dark Choc Chip wit Almond..sedap nih... 

 ~ ini pula namanya sarang semut... tapi jgn risau.. tiada semut.. =)


~ Mama Carie katanya.. =) ~

sesiapa yang berminat boleh la mengordernya dari sekarang... hingga di masa terhad yang akan diberitahu nanti..


Selamat berbuka puasa semuanya..
dan selamat berhujung minggu..

terima kasih sekali lagi kat kak Zakie.. =) ♥♥

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ala sedap nyer dark choc tuuu >_<

:: Mrs.Eady :: said...

mcm mana nak order dark choc tu??

Kakzakie said...

Alhamdulillah dah sampai ye... moga boleh dimanfaatkan.

Mama carie tu cantiknya. Papa carie tak ada ke? hihi...

faraherda.razalan said...

Nampak rapuh je biskut awak tu...

JaSSNaNi said...

wow.. mama carry tu nampak cantek sangat.. :) tak sabar nak wat kuih raya lah..

atuk said...

Salam Ramadhan Kella

sedap tu

moga bertambah rezeki Kak Zakie

ANIM said...

murah rezeki penerima dn pengirimnya..amin..amin

p/s kakzakie memang rajin drop komen kat blog kawan2. saya pun teringin nak jumpa dia secara nyata

Kella said...

Mrs Eady : nak ke... boleh kita buatkan.. duk mana.. kalau kl.. selangor boleh la diusahakan.. =)

Kella said...

kakZakie: terima kasih tak terhingga atas ingatan akak.. saya suka ntah buah apa yang kaler kuning tu kak..sedap sangat kak... Alhamdulillah...

Kella said...

farra: haa.. rapuh juga.. mula2 buat keras cemacam.. hehe.. alhamdulillah.. practice lagi dapatkan yg lebih baik..

Kella said...

jassnani: mari kita..!! =D

Atuk : terima kasih atuk.. amin amin.. semoga rezeki yang diperolehi ini mendapat keberkatan Allah..

Anim: kan... tengokkan kak Zakie tu.. ramai pengomen kat blog dia.. tapi dia tak sombong pun.. dengar suaranya yang lembut jee... memang kalau ada rezeki nak jumpa.. =)

aizamia3 said...

seronok kan.. malah ikatan tu semakin kukuh dari masa ke semasa.. ;)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker