Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, June 3, 2013

Nak Update pasal kukis laa....boleh tak Kak Ayu?

Assalamualaikum,

Mula mula nak ucapkan terima kasih dulu kat kak Ayu... Citarasa Rinduan 
hehe.. kalau tak kerana kak Ayu tak naik entri hari ini..
terima kasih atas semangat berbelog yang diberikan.. =D

Mari aku kongsikan cerita tentang kukis kesayangan ku..
Alhamdulillah... kukis kesayangan makin disukai ramai..
syukur kehadrat Illahi...

kebelakangan ni agak byk juga permintaannya..
so sekarang ni sedang mengukis je kerjanya kat dapur kecilku itu...

Layan gambar la jom..


 ~ lambakan kukis kukis melata.. ~

 ~segar dari ovenku.. ~


~ Alhamdulillah.. ini tempahan dari Mimy.. untuk kenduri perkahwinan adiknya.. sebagai goodies...
ini kali pertama buat kukis sebanyak ni dalam masa yang terhad..
tapi Alhamdulillah.. sempat siap... ~

terima kasih atas segala sokongan kawan kawan yang sudi support bizz kecil kecilan ku ini..
kalau sesiapa berminat untuk merasai kasih sayangku dalam kukis ini bole la cuba.. =D

Wassalam... 


4 comments:

Mimy Hamid said...

Alhamdulillah terima kasih pada ko sebab sudi buat kukis yang sedap..semua puas hati

rinduan citarasa said...

assalamualaikum sayang

alhamdullilahhhh. thanks sbb update.
muahhh

ps: nak belajar ngan kamu. nk tau, beza antara susu segar dan santan. mana lebih ranggup hasilnya?

Kesuma Angsana said...

nampak sedap sgt tu !

Diela Zaimi said...

salam kella...
nak tempah blh tak?
last year tak sempat nak tempah...
tp jauh sikitla ke kuala lipis...agak2 blh pos tak? ;)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker