Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, May 29, 2009

Senangya Dalam Hati...

Gumbira hatiku ... Semalam my papa, mama, Ayu n Adik turun ke KL..
Last minit baru tahu diorang nak datang... tujuan sebenarnya nak amik adik yg study kat Penang..dia dah abis peksa... So kiranya singgah ler kat KL dulu...hahaha... papa kononnya nak uat surprise ler kot.. taknak bgtau nak singgah sini pun.. hmmm.. tapi.. heheh... perangkap mu sudah ku hidu.. kui..kui..kui..

walaucamna pun, kehadiran mereka yg walaupun cuma semalam tu cukup memberi seribu makna buat aku...

terubat juga lah rindu nie bila dpt bergelak sakan dgn famly! my hubby pun sangat best! thanks sayang for your supporting... i lovee yu lah!

sampai lebam ler jugak kaki ni.. pi borong tudung kat Jln TAR tuh...Ayu yang nak sangat beli tudung Syria..
hmm..mama pulak bila dia dok usha2 semua kain2 n tudung2 kat situ.. katanya;
" ishh..ishh..ish... kat mana yg murah nyee.. mama tengok semua pun mahal2.. mama beli kat Wkf Che Yeh baru RM 15, sini sampai 50-60 hengget..."
Wkf Che Yeh? hmm..mama... KL mama...KL....

Kesempatan tu jugak kami pi umah sedara mara yg ada kat KL nie...

sonok.. ramai2.. borak2.. gelak2..
menambah lagi isi perut yg tak cukup2 dgn makanan bagai...



~si Syafiq yg mmg pantang tengok kamera! terus dia akan kaku mbiarkan gambarnya di snap!ngeee..~


~kat umah MakCumah ku! makcik yg aku sangat sayang!! dari kecik sampai besar!~


~Bersama Family MakCumah n PakCuman! si Boboy n Ipe..~

Im happy to have all of u in my life...
Alhamdulillah...syukur...

2 comments:

its me said...

mas...cite bab tudung...apa cite baju2 favourite kita tu?...bila nak balik KB?>>..

kella said...

it's you kak kin: oh.. kita ujung minggu nie balik! dont worry, kita tengok2 kan! mesti ada punya!! minggu depan kak kin cuti ker??

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker