Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, May 26, 2009

Malam kat Museum? ada apa?!





Kalau dah tengok NATM yg 1st, mesti nak tgok yg 2nd kan.. so aku dan b layan citer ni kat One Utama weekend ritu, sambil b nk mencari bukunya yg hnya terdapat di Populer One Utama (tapi malangnya, buku tu dah out of stock, kena order.. b memang frust giler...)
kami mmg tk penah sampai pun kat situ..tapi, huh! mmg lenguh2 la kaki!
So, bbalik pada filem nie.. oklah.. byk humor yg tak kering gusi dibuatnya..
semua menda dalam muzium hidup pd mlm hari !... itu..mmg tak lari la.. of course..
kalau tak takda la 'nite at d museum' kan..?
cuma rasa cam tak puas je, coz cam sekejap je.. yelah, semua aksi blaku hya 1 malam je..
so far memang la padat.. cuma rasa cam.. " i want more! i want more" ( hehe.. biasalah, manusia tak penah puas....) tapi kira ok, coz tak boring.. i like..

~ Lucu: Larry Daley dgn guard Museum. " dont touch it!"~
~lucu: aksi tampar menampar yg sgt kelako "we need to concentrate on slapping the enemy!" "SLAPP,SLAAP!!" yeah rite...~
~lucu gak! hadoi la.... buleh ada diorg nie jugak! kekeke~
~ WAAARRRRGHHH~
~Lucu: The Thinker.. " i'm thinking... i'm thinking.."

4 comments:

MimY HaMiD said...

wah ko dh layan movie ni...aku br nk nengok this week..heheh

kella said...

best citer nie... tak rugi tengok...

its me said...

Nak tiru rambut Amelia Farhart tu...cantik !..

kella said...

kak kin.. memang.. rambut dia cantik.. muka dia pun cantik..
lakonan dia pun best..
kan dia pelakon citer echanter tu..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker