Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, August 22, 2011

Coret Coret

Assalamualaikum..

pejam celik je dah tinggal  lebih kurang seminggu lagi kita berpuasa!
Dan sekarang kita telah pun masuk ke fasa ke 3 berpuasa..
10 malam terakhir Ramadhan..
Malam memburu LailatulQadar..
Panjang umur, murah rezeki, dengan izin Allah...moga bertemu dengan malam penuh Rahmat itu..

Kawan kawan belog semua sihat sihat kah belaka?
lama aku tak menyinggah..
belog aku pun dah agak sunyi sekarang..
InsyaAllah..ada usaha untuk menceriakannya kembali..
cuma sekarang betul betul tidak dapat meluangkan sepenuh masa untuk Mathari..

Di harap teman temanku semuanya berada dalam keadaan baik..
sihat sejahtera hendaknya..
mari kita semua tingkatkan lagi amalan pada penghujung Ramadhan ini..

I loVe U All..

---------------------------------------------------------------------------------------------------


Just wanna share jugak..
Ingat tak ada contest I Like My Home Nippont Paint yang aku sertai dulu? kan aku pernah minta kawan kawan untuk bantu 'vote' ku kan?
Alhamdulillah..walaupun bukan grand prize.. tapi syukur dapat juga consolation prize ni.. sape nak kasi pree pree ngecat ghomah ni.. tambah2 ngomah baru duduk memang tak tukar cat pun lagi... rezeki Ramadhan..

Terima kasih tak terhingga kepada kawan kawan yang sudi 'vote' saya pada hari tu!!
tanpa undian kalian, mungkin ku tidak berada di atas pentas itu, bersama bro Blobbie yang besar itu! =)
terima kasih banyak banyak ya!!

Penyampaian Hadiah di adakan di Hotel Empire Subang Jaya..
kami berdua menaiki motor dan membawa pulang 2 blobbies ini! bayangkan bagaimana keadaannya! nasib baik ada seorang hamba Allah tu, murah hati memberikan 2 plastik besar untuk kami, so bolehla isi..kalo tak nak pegang camno.. "terima kasih dik!"


Baru Baru ni pun dapat Duit Raya Dari KOTEX!! RM 100.. Alhamdulillah...
Contest ini ialah contest sms!

Ayuh kawan kawan, aku dah dapat, jadi aku mahu kongsi ini semua dengan rakan rakan semua! jom la cuba, aku dah sarankan pada ramai kawan kawan lain juga, dan Alhamdulillah.. setakat ni semua happy sebab dapat duit raya RM100! siapa nak kasi kan... Klik SINI


Dan Hujung minggu lalu, satu lagi contest.. menang dari Amy Mastura..
sebetulnya Sabtu Lalu sesi mengambil hadiah adalah sesi bersama Amy Mastura juga, tapi aku tak dapat join untuk jumpa Amy.. so ambil hadiah sahajalah..
contest ini ialah melalui facebook juga. hadiah perlu di ambil sendiri di SOGO.. mujur dekat je dengan rumah.. tapi.. nak ke sana.. masyaAllah.. jem giler!! nasib kami dengan motor... =)
dapat ni, set penjagaan Kulit Muka INFINITY dari KOSE.. tambahan kad raya dan T shirt juga...

Kad Raya Amy sekeluarga..

 Hm.. aku sememang nya suka masuk contast contest ni..
cuma masa je membataskan segalanya..

Alhamdulillah rezeki dari Allah..

ok lah, panjang lebor pula coretan hari ini.. mulanya nak ucapkan yang di atas tu sahaja.. tapi dah alang alang ada modal.. terus membebel lagi...

ok, sampai kita ketemu lah lagi...

salam Ramadhan..


9 comments:

Prince Halilintar said...

wah..bertuahnya menang..best la dpt cat rumah free nnt..

Mimy Hamid said...

Ya Allah murah nya rezeki ko...ramadhan bulan rezeki...seronok nya ko beb...hadiah bertimbun...


p/s: umah aku dah sedia diduduki..tunggu kunci je

Diela Zaimi said...

wahhh murahnya rezeki kella...sekali menang byk contest...mcm org masuk byk mana pun belum tentu sangkut 1...huhu...mmg kella org yg bertuah...tahniah ye... =)

Kakzakie said...

Oh... dah umumkan je kella. Alahmdulillah dapat consolation pun dah untung. Tak sia-sialah kakak tolong votekan...:)

Tahniah juga yg lain-lain tu. Selamat berpuasa kella...

hani@debumelukut said...

alhamdullilah, murah rezeki tu..

Citarasa Rinduan said...

tahniah kella..
sangat2 terharu dan menitis air mata kegembiraan baca entry ini..
kamu menang rupanya..
tahniah juga sbb menang pertandingan anjuran kotex dan amy mastura..
kamu mmg bertuah

Adinda Amy Sensei said...

hai kella...apa khabar??

nabilah_2908 said...

tahniah Kella....murah rezeki Kella... :)

ciK LyndaWawa said...

wah..tahniah..saya ada like aritu..huhu

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker