Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, August 3, 2011

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan..

Assalamualaikum,

Hari ini telah masuk hari ke 3 kita berpuasa..
Alhamdulillah...
Masih belum terlambat untuk aku ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan kepada kawan kawan semua.
Syukur, kita masih diberi kesempatan berada di Bulan Mulia ini dan moga moga sempatla kita menggunakan sebaik mungkin sebulan Bulan Ramadhan mengumpul pahala sebanyak yang mungkin! rebut segala kesempatan untuk meraih pahala yang berganda ganda!

Sebetulnya, Ramadhan pertama dan kedua aku berada di kampung...
menikmati Ramadhan bersama keluarga tersayang.. Alhamdulillah atas segala kesempatan yang ada..
Syukur..

istimewa untuk semua teman teman seperjuangan...
terimalah ucapan ikhlas ini, tanda ingatan sesama kita..
semoga kita semua berada di landasan yang betul sepanjang Ramadhan ini dan terkesan keberkatan walaupun sesudah Ramadhan.. InsyaAllah..




Telah datang bulan Ramadhan..
Bulan yang Penuh Keberkatan dan Kerahmatan..
Bulan Mulia Bulan Ramadhan...
Selamat Datang Ya Ramadhan..

14 comments:

gedek! said...

jangan puasa ber belog ye?

salam ramadhan!

Prince Halilintar said...

bln ramadan bulan rahmat bg org yg beriman utk berdoa kpd Allah, mari kite perbanyakkan doa sepanjang bln ramadan ni kerana ia merupakan slh satu waktu doa dimakbulkan =)

slmt berpuasa jgk =)

miloais said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa buat uols sekeluarga! :D

kella said...

Uncle Gedek: mesti uncle perasan kan kehadirannku di belog ini semakin lama semakin slow... uncle FYI, kita tak boleh nak komen kat blog uncle kat pejabat ni, kena block.. tapi kat rumah pula tak sempat bukak blog.. hmm..nnati kita singgah ye! =)

kella said...

Prince: terima kasih prince! moh kita sama sama kejar pahala ya! terim a kasih.. =)

Miliais: salam.. salamat.. =) terima kasih.. sama lah kita ya! =)

cun09 said...

salam ramadhan ^__^

~aSHa~ said...

Salam Ramadhan...........

LYAfrina said...

salam ramadhan kella,,,

sori bru smpat dtg sini.. mmg bz y amat kat ofis late ni... x smpt buka blog..ni mlm2 ni ambik pluang nk bw mana2 y smpat j

Diela Zaimi said...

salam ramadhan al-mubarak buat kella sekeluarga...semoga ramadhan kali ni memberi seribu rahmat utk kita...insyaallah... ;)

p/s : terliur tgk apam polkadot tu...rase nak order je kat kella...hehehe...agak2 nak jual tak? (serius ni ;)

kella said...

Kak lIza: salam ya salam ramadhan... terima kasih kak singgah sini... =)

Asha: sama sama kita... =)

Lya: terima kasih lya sudi singgah2 sini walaupun bz.. takpe kita faham.. kita pun lama tak update asyik timbul tenggelam je... huhuhu... tengs ya lya... salam ramdhan... =)

kella said...

Diela: salam.. terrima kasih..agak lama kita tidak bersua di alam maya kan.... entah sekarang memang tak selalu dapat luangkan masa di belog... hmmm

oh pasal apam tu! eh ye ke nak order nih? kalau la betul.. mungkin Diela akan jadi pelanggan pertama nih! huhuhu.. pecah telur orang kata! hehe.. apa salahnya kalau kena gaya boleh je diela.. terima kasih atas kesudian itu.. =)

nabilah_2908 said...

Salam Ramadahn juga tuk Kella...

dah petang ni..so nak ucap sekali la..Selamat Berbuka puasa... ;) :)

Mak Su said...

selamat berpuasa ramadhan Kella :)

Mimy Hamid said...

masih belum lewat lagi nak ucap salam ramadhan...oo dah balik kg berbuka yer..best

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker