Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, August 23, 2011

Deru Angin Turut Sama Berlagu..

Saya adalah seorang Blogger!!!



Tiba tiba je mood sedar diri adalah seorang blogger!
walaupun saya bukanlah penulis yang maha karya hebat yang tulisannya
tidak punyai pengikut yang beribu ribu!
haha
namun sedar tak sedar.. dah 3 tahun saya berkecimpung dalam dunia hiburan blogging ini!
3 tahun??
yaa.. tiga tahun..
walaupun 3 tahun, namun expose kat dunia luar baru setahun lebih je kot.. hehe
Tapi saya bangga kerana selama ini telah berkenalan dengan kamu kamu dan kamu!
ya kamu yang sedang membaca ini!
iyeeee... kamu ler..
terima kasih kerana bersama sama dalam turun naiknya.. susah senangnya blog Mathari ini!
sayaaaaaang kamu semua!

ingat hutang lame tertangguh.. sebab mmang tak sempat nak siapkan..
so inilah serba sedikit untuk mu teman teman yang setia..
tapi kalau yang mana takda tu janganlah terasa hati.. kamu tetap terbaik, =)
cuma aku tak sempat nak capture semuanya!

enjoy...

video

(korang dapat tengok tak video ni? sebab aku cam tak dapat tengok je!!)




11 comments:

Kakzakie said...

Dan kamu iut termasuklah kakak ye kella....:)

Selamat berbloging terus dan tahniah dah cecah 3 tahun!!

nabilah_2908 said...

sweet jer... ;)

Happy 3rd Anniversary..!! :)

Mimy Hamid said...

eh gambar ku terpampang...hehee..thanks kella

Prince Halilintar said...

yeeha..ade pic prince disitu...hehe

blh je prince tgk video tu..=)

Prince Halilintar said...

lupe lak nk ckp..

slmt ulangtahum berblog ye..lame dah tu..

Citarasa Rinduan said...

sayang.. kak datang nie.
wah!!!!!
lagu manbai,..
so sweet.. terharunya dapat terselit dihatimu sayang..
terima kasih ya...
kagum dgn kamu....


(sukar tau nak edit pic satu2... nak edit video yang sangat menarik itu)

kak tertarik sangat.. THANKS sekali lagi.. I LOVE!!!!!!!!! U

DrSam said...

Salam Ramadhan al-mubarak dan selamat menyambut Hari Lebaran.

Semoga terus berkongsi cerita dan menjadi Blogger yang berhemah.

ciK LyndaWawa igUana said...

yeay..gambar saya ada...makseh..selamat hari raya...=]

azieazah said...

Terimakasih!

Ramadhan berlalu, Syawal menjelma,
Sedih terasa di celahan gumbira,
Hari Raya dirai bersama,
Tersilap kata ampunkan saja.

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin

CT NoArIzAh ArIs said...

Slmat hr raya kella... dlm byk2 muka femes tu terselit gak muka pemilik RKTS ni..tima kasih bebanyak kerna ada di hati mu. :)

Selamat hari raya maaf zahir & batin.

cun09 said...

salam kella...

terima kasih, kak liza juga ada kt n3 niii ^__^

moge ukhuwah kita diredhaiNYA...kenape tgok video niii sedih laaa plakk ...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker