Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, July 20, 2011

Baru nampak BE!!

Selama ini aku sering mendengar blogger sana sini dok sebut tentang BE kan.. Buffering Earning! tapi aku tak pernah nampak pun! atau sebenarnya tak pernah dapat? hehehe..

baru baru ni.. lepas je cashout hasil menuai yang ngam ngam cukup untuk di cashoutkan tu, aku ternampak atas sekali ada tulis Buffering Earning! ohh.. inilah yang mereka dok sebut sebut tu! ohh... oh... hehehe
so mengikut apa yang tertampal di situ.. BE yang sedang rancang di Mathari ni ialah.. Touch N Go SS, DiGi iPhone 4 Grapevine dan Toyota Vios Improvement Showroom Promo! kiranya ada 3 lah tu..

pastu tadi aku terperasan.. ada satu lagi.. bawah kotak BE iaitu Metered Earnings! nama kempen nya.. Berita Harian Online Treasure Hunt LB! aku pun tak tahu apa maksud metered earning nih! korang tahu?
hmm nak kena godek godek untuk faham semua ini.. hehehe..

ok.. sehingga jumpa lagi! ya.. ya.. aku belum singgah lagi rumah korang.. =) tunggu ya.. akan ketemu jua nanti..

see ya! love ya! =D

13 comments:

~aSFaLiZa~ said...

ME tu selepas jadi BE

Zanna Rohim said...

Saya langsung tak pandai pasal benda ni semua sampai nak daftar nuffang pun fail

Prince Halilintar said...

tahniah2..hebat la tu..hehe

miloais said...

iols dah malas nak ambik atu pasal BE ke... ME ke... ntah hapa lagi tu!
ekekekeke

mzhany said...

hany pun takde BE dah skrg...

nabilah_2908 said...

sy pun pening bab ni...huhu..

tu yg tak bercerita kat blog... sy ambil tau sikit2 je la.. :)

aidilla said...

nk beli tiket incubus

aidilla said...

nk beli tiket incubus!!!ade lg x?

aidilla said...

nk beli tiket incubus!!!ade lg x??

gedek! said...

uncle sampai hari ni tak faham apa-apa pon...

kella said...

aidilla.. sorry dear.. tiket dah dijual..

kella said...

aidilla.. boleh tinggalkan no phone tak? kalau ada kita kol dalam masa terdekat ni.. tq.

Mimy Hamid said...

good la tu beb...3 iklan sudah masyukkkkk...dah ada iklan kena keep it up blogging

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker