Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, May 11, 2012

Tukar!!

Assalamualaikum,

=))

sedang sibuk, penat dan letih sekarang!
namun sempat menaip titipan untuk pembaca yang sudi..

Aku sedang mengubah, membuang, menyusun, dan menukar benda2 dalam bilik pejabat ku ni!
yaa..
satu perkara yang aku amat lupa ialah? mengambil gambar!!
aku lupa mahu ambil gambar.. sebelum dan selepas.. ya.. selepas mungkin boleh la di ambil nanti bila dah siap..
ya.. aku sedang mahu tukar suasana dalam bilik ni..
try n error sahaja nih!
kalau makin cantik yaa.. aku gembira.. namun jika sebaliknya.. tak mengapa! kita tukar la lagi .. kan?? =)
ramai yang bagi pendapat.. ramai yang setuju.. ada juga suara suara yang tidak setuju..
takpe.. ni belum siap lagi ni..
tunggu minggu depan pula!! kita sambung lagi!
nanti aku snap gambar yee..

tapi tahu apa tak??
bila nak datang pejabat tadi,
ada sedikit rasa truja dan gembira..
ye serius rasa sangat teruja..
mengenangkan akan masuk bilik yang dah lain rupa susunannya..
mungkin dah agak luas sikit setelah banyak barang yang telah di buang.. di alih.. di susun..
hehehe.. 5S ni tau... =))

ok, sekarang nak sambung balik..
kerja pejabat dah agak siap..
tu pasal boleh luangkan sikit masa ni...
untuk ... mengemas, dan...... ya.. blogging|!!

=D

jumpa lagi ya teman temang yang kusayangi..

10 comments:

Pelangi Mulus said...

Selamat berdekorasi...jangan lupa letak bunga matahari sekali

-gedek! said...

semua orang dok cita pasal 5S ni....

apa tu?

@cu SaYaNg said...

bagus tu...semangat lain macam sikit kalau ruang workstation kita berubah wajah :)

Kella said...

Pelangi: oh iya kan... bungan matahari... =)
terima kasih..

Kella said...

Uncle Gedek: uncle.. 5S tu..seiri, seiton, seiso, seiketsu, and shitsuke dalam bahasa jepun! ;)
dalam bahase melayunya.. sisih, susun, sapu, seragam dan sentiasa amal! =)

Kella said...

Acu sayang.. betul tu.. rasa lain.. rasa segar.. rasa semangat.. =)

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

LYAfrina said...

moga suasana baru blh mmberikan mood baru & semangat baru ;-)

kella..lamanya x dtg sini...

Ann Ishak said...

harapnya sekarang ni workstation tu dah bertambah2 meriah dengan segala yang baru2 je diatas meja...baru mood melonjak2 nak buat kerja hihihi

anaa said...

mesti nanti lepas susun atur, semangat kerja jadi lain kan..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker