Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, January 25, 2012

Saya sudah pulang..

Assalamualaikum,

Alhamdulillah..
dah boleh buka blog nih..
4 hari beroutstation.. memang tak ada line internet, yaa.. kalau ada pun memang tak sempat pun..

malam ni sempat berupdate...

aku masih ada, masih di sini.. syukur..
pun baru sembuh dari demam selsema juga ni..
idung masih juga tersumbat.. tekak pun masih rasa tawar lagi..
dan tahu sesuatu tak?
dek kerana demam bagai ni..
selera pun kurang la kan..
hehe.. berat badan pun boleh reduce 1.5 kg tuhhh.. hahaha..
gumbira!! =D

kawan kawan kita sihat sihat la hendaknya ya!

okies.. ketemu lagi esok.. inysaAllah..
tengah mahu siapkan barang barang untuk di poskan esok ni..
baru sempat nak siapkannya!
tempahan dari Katalog Kay tu le..

Selamat Malam...
rindu kamu semua!! =)

5 comments:

Acik Erna said...

Alhamdulillah dah kembali dan jugak dah sihat..acik harap kella akan sihat sepenuhnya untuk memulakan tugas.

Kakcik Nur said...

Hahaha... jangan tambah berganda berat itu semula tau. :)

aku budak klang said...

samalah kita 4 hari tak jumpa intenet...

Mimy Hamid said...

outstaion ke bercuti?? hihi gi mana tu

Nadine said...

slamat siang! (sbb I baca blog u siang hari..hehe).

miss u too, my dear!!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker