Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, February 25, 2010

The Best 30th

wawawawa...

Update tentang 'wedding contest' yang aku join dulu... tgok kat blog kak Lynn jury2 nya dah pilih 30 orang untuk peringkat seterusnya...

hahaha.. tak sangka ada jugak gambar ku di situ... huhuhu
Alhamdulillah..
dapat top 30 pun dah kira ok...
bukan senang tu
tapi yg pasti semua gambar pun meletops.. menarik, tertarik!
kalau menang Alhamdulillah... Apa pun tahniah pada kak Lynn kerana menganjurkan contest cam ni.. dan pada sesiapa yg bakal menang pun tahniah juga! semua pun best! all da best..

(wah.. semangat kesukanan betul aku nih! ;p )


~ hihi.. merah nyer mak..~

2 comments:

Mimy Hamid said...

thaniah...mintak2 la ko menang...pastu jgn lupa banjer aku apa yg patot

kella said...

hahahaha.. ko ni, belum menang la, top 30 je baru nih.. hehehe..
aku ni macam ayam.. telur sebijik riuh sekampung kan? hhuhuhu

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker