Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, November 24, 2009

Sehari Sebelum Cabaran!

LRT Corner! tempat favorite kami berdua!
lambchop dia sungguh sedap berbaloi2
nasi Goreng Kerabunya memang cukup wallaa!
tapi..... semua itu dulu!
tempat yg selalu mjadi sasaran kami ni kini tinggal kenangan jer!
tak tahu ape yg terjadi, mungkin tukang masak yg dulu dah takdek!
bmula dgn hari tu, kami datang, menu dah tinggal ciput je!
Nasi Goreng kegemaran takde dlm senarai!
hmm.. takpela
Minggu lpas dtg lak, menu dah byk, tapi,
kami tunggu rasa dulu apa yg kami order tu!
ternyata bila order kami sampai : lamb chop dan Nasi Grg Kerabu, rasanya dah tak sama macam dulu! hadoi.. NGK tu, failed la! rasa tawar je! plus, isi ayam nye 4 ketoi je? aduss.. dulu meriah tau! berselera..
Lamb chop lak! hmm.. my hubby kata sos tak sama mcm dulu.. tapi still leh dikategori sedap, walaupun tak sesedap dulu! plus, dlu ada roti n butter! mungkin sb nk kekalkan harganya (yg agak murah) so, no roti2 ya...!
kami saje je tanya kat waitress situ..
dia kata memang tukang masak yg lain..yg dulu dah takde..
ooohh.. patut la..
my hubby ni, kalau dia dah suka satu tempat tu, memang situ je la..
loyalty punya orang la katakan...
aku pun dah terjatuh cinta dengan LRT Corner ni.. semenjak diperkenalkan olehnya...
tapi skang dah tak semangat la macam dulu..
My b kata, hmm.. lambat lagi la kalu nak datang lagi..
hmmm.. bygkanlah, pelanggan tetap dah kurang 2 orang nih!
ya, mungkin tidak mberi impak yg bsar, mungkin cuma kami yg berperasaan begitu,
tapi,
bagaimana kalau...
pelanggan lain juga merasa sama seperti kami?
eh...
dah kurang ramai gak pelanggan tu!
tapi apa pun, kami cuma komen tang 2 menu ini sahaja...
mungkin yang lain ok kot..
tepuk dada tanya selera..

~ muka cool jer, tapi dalam hati sebenarnya tak sabar nak makan menu kegemaran! dah lama tak rasa.. kempunan...~
***************************************
~ pose istimewa ke ni b?~
*****************************

~ ouuuhhh.. harap2 sedap ler lambchop nih! ~
******************************

~ ini lah lambchopnya! dulu ada roti dan butter! lagi best! lambchop LRT Corner memang sangat best la dulu! plus murah jugak! skang, kurang sikittt je best dia dari dulu.. boleh laa...~
**************************************
~ makan aje la.. rezeki di depan mata.. kena bersyukur... ALhamdulillah...~

2 comments:

Mimy Hamid said...

oh tak pe leh makan..sbb aku banned nasi jekkkkk...kat mana ni

kella said...

kat ampang weh.. kat stesen lrt maluri..pemilik dia tu alaa.. penyanyi kumpulan kool tu.. yang tinggi2 tu..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker