Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, November 20, 2009

Alkisahnya '2012' kami!

Semalam.. kami tengok wayang 2012!
tapi ada cerita disebalik tu yang lagi syiok!

Kami berdua mati2 la ingatkan tiket tu kul 11mlm.. sebab pompuan jual tiket tu yg konfem kata tiket kul 11 je ada, yang kul lenlain tu ada, tapi seat depan sekali! so adalah tiket yg kul 11 ni, tapi seat dia? jeng..jeng..jeng.. seatnya satu depan, satu belakang! hahaha..maknanya bukan sebelah menyebelah la...! errr... memula tu pikir gak.. hmm.. camano nih! my mr hubby dah cam taknak, tapi, aku kate.. "ok jer!" ala.. kita tengok wayang tu bukan nak bckp2 pong.. ala.. nanti kita mintakla tukar seat ke hape ker...
so, setuju lah kami untuk berpisah seat! pukul berapa?? pukul 11...
hahaha..ok! tanpa periksa tiket tu pun, kami meronggengla jalan kesana sini...

tetiba , jam dah pukul 10 mlm.., my mr hubby tetiba nak tengok tiket tu..cheee... kenkonon dia nak blakon, kenakan aku la yg.... 'alamak... tiket kul 10 laa...' konon nya....
so aku pun, tngokla... biar betul dia nih... aku pun saje ler bebuat cuak jer..(aku tahu dia saje nak kenakan aku)
tapi ada yang lebih memeranjatkan, bila kami tengok tiket tu betul2 sebenarnya wayangnya kul....

9.30!!!

what?!!

biar betul.... ( kami memang betul2 terkena plak! bukan lawak!)
kami pun apa lagi.. terus la berlari.. meluru ke panggung! chesss.. sambil blari tu, mengomel ngomel.. itu ini... chessss..... chesss...!
memasuk tu panggung dah penuh! chess... dah la dok asing2! chesss... hmm.. takda chan plak tu nak tukar, sebab semua pun couples...

hehehe... 1st time dok berasingan tengok wayang dengan b!
hohohoh... itula ceritanya! tapi kami memang terlepasla 1/2 jam wayang tu...
takpe ler.. nanti beli dvd je...

nasib baik cerita tu, kung kang2...havoc giler..trailer gempak! so kami layan je movie tu.. tak le boring...

bila dah abis... kami memasing berpandangan dan tersenyum....

heheh... our 2012 story..

3 comments:

Mimy Hamid said...

kah kah..bis tu ko nengok tak..tak sanggup duk jejauh wehhhhh

kella said...

memang tak sanggup! tapi dah datang, rugi lak kalau tk tengok, kami jeling2 je.. dari tepi..

Mimy Hamid said...

sejuk tak...ko ni wat lawak laki bini pulak...eheh..sori beb ko call aku tido..skait mata loo...dapt mc 3 hari

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker