Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, November 18, 2009

An Evening With Tun Dr Siti Asmah



~ Hujung minggu lalu.. aku attend Hi Tea dengan Tun Dr Asmah.. anjuran Tiaranita TM!
hmm.. lame tak beraktiviti sebegini! aku sejak2 dah kawin ni, memang dah jarang beraktiviti..
aktibiti dengan Mr Hubby je memanjang! hohoho..
~ Aku memang minat dengan beliau! bila dapat tahu je ada program dengan dia, aku terus aje taruk nama! tak kira nak pegi jugak! of course la aku dah dapat green light dari Mr hubby..


*************************************************


~ shes so stanning... wonderful women.. full wit inspiration.. always smile and so sweet...!~
~ Sepetang bersama Tun.. walaupun sekejap, tapi byk juga info2, motivasi, ceritera, tip2, yang berguna dikongsi bersama!


~ semuanya berkisar tentang kehidupannya dari awal.. sebelum kenal Tun Mahathir, bkahwin, kehidupan isteri seorang PM, punya anak.. dan sehingga lah kehidupannya sekarang.. sempat dia ringkaskan semuanya!


~ antara yang dia selalu tegaskan mase talk tu..ialah.. " be humble to everyone" tak rugi..


~ tip hubungan suami isteri pun, katanya.. saling mempercayai dan berterus terang tu sangat ler penting
~ada juga beberapa cerita2nya yg lucu.. rasanya sepanjang dengar talk dia tu, memang tak kering gusila dibuatnya! sememangnya banyak garam yang pernah dia makan..
************************************************



~ air tropika ni memang sedap... kalernyer pon cantik..

***********************************************

~ ouwwh... semestinya goodies la yg paling ku suka... hehehe... siap tauk dalam kotak lagi.. jgn jeles.. apala yg ada dalam tuh!

~tarraa.. inilah yg ada didalamnya! uhhh.. i like very..very..
************************************************


~ tak sempat ler aku nak mensnap heavy meal aku tuh! lapo beb... plus, malu gak nak amik2 gambo, sumer orang tengok jer... erk! so gambar desert ini je yg sempat ku snap!

char kuew teow, spagetti, murtabak, soto.. semua dah habis yer... hihihihi... kata hi tea... tapi melantak cam mkn tgahari jer! memang pong...
*******************************************


~ chumil kuih nih! aku amik gambo... sample.. idea ni.. idea untuk resepi aku yg lain! hehehe
***********************************************

~ hiburan semasa.... asyik jumpa je kita ni kan, noreen? (aiiyyaaiii.. kembangnyer muka akuh!!)

~ haa... ini Misbah, kawan baru ! hehehe... baru je kenal masa hi tea tu laa... hhahaha... dah macam lama kenai plak! maklumlah.. terlebih peramah aku nie...
~huuuuu... pose istimewa dari ku... (kalo perasan la... sebenarnya aku memang tak suka nak menyiarkan pose2 istimewa aku di dlm mana2 entry dlm blog nih! kali ni je plak terasa ingin berbuat begitu! hisshhh!)
****************************
~ Aduyaii...sekali muka tak nampak daaaa.... takpe ler... nampak tangan jer ler... muka ku tak laku...
~ape pe pun, i bet that shes always da first lady in every heart of malaysia women.. rite?


4 comments:

Mimy Hamid said...

ni nak marah ni...lain kali pegi bgtau..aku br plan nak pegi...tapi tak de member...mencikkkkkkk...hehhehe

kella said...

lah! ko tahu aku pon pegi sorang2 je..ku redah juga demi Tun! aku mmg teringat sangat kat ko la sayang! aku kol ko laa..tapi tak dapat2! so aku pi je la..
allamak! kalau ada ko lagi best siot...

Mimy Hamid said...

next time event yg ko nk pegi ajak aku yerrrrrrrr

kella said...

yess madam!!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker