Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, October 10, 2008

kawen ke?

1st time ada blog nie.. nak share dengan u all semua, terkebetulan lah juz married pulak! so excited nak tauk gambar kawen banyak2! hehehe... ate itu aje yang terlatest yang ada...
hmm dah kawen pun aku nih! dah berjaya ke satu langkah lagi dalam kehidupan..
sekarang dah bergelar seorang isteri..macam tak caya pun ada..
yelah, sebab banyak sungguh dugaan2 sebelum kami dapat bersama! in fact, malam sebelum nikah tu pun ada macam2 hal yang dah memang buat gugur jantung gue!
nak tahu citer2 tue? nanti others blog i'll share u the story! bisa gugur wa cakap lu....

No comments:

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker