Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Tuesday, September 20, 2011

Syawal 1432H , Aidilfitri 2011

Assalamualaikum

Ada beberapa orang sahabat jauh yang selalu juga singgah ke belog aku ni, ada juga yang menelefon bertanyakan tentang mengapa belog aku yang tidak dikemaskini, terutama sekali cerita tentang raya! ada yang berteka teki tidak seronokkah raya ku kali ini? raya tak jadikah?  atau apakah yang terjadi...

haa.. sebetulnya terlalu banyak cerita yang mahu dikongsi!
tapi banyak yang terbantut je bila nak citer.. =)
banyak faktor faktor yang boleh dipercayai  terlibat..

moh kiter citer pasal raya nak?
dah tak tahu nak mula dari mana pun..walaupun syawal dah nak habis.. tapi sebab belog ini aku yang punya.. jadinya aku boleh sesuka hati nak citer sekarang pun kan..persoalannya cuma masihkah ada orang nak membacanya? hehe..

letak gambar je pun bagus kan?

apa kata mulakan dengan cerita Kek Fresh Fruit Flan ni dulu?

sebab tak perlu karang panjang panjang kan.. =)
kek ini dibuat semasa Mak sekeluarga datang ke rumah
masa tu.. time raya kan.. jemput la sanak saudara yang lain juga..
jemput makan malam...
lepas makan makan mlm tu.. tarraaaa....
dipersembahkan desert untuk malam itu...



yang datang tu dapat la merasa kek ini..
Rezeki kome la..
Mak puji byk kali.. katanya sedap .. orang lain pun begitu.. tu yang buat muka ku ini kemerah merahan sampai ke telinga.. maluuu..
maklumlah..aku memang tak selesa sikit menerima pujian...
terima kasih terima kasih..
Alhamdulillah... dengan izin Allah..ianya jadi sedap dan syukur kamu semua menyukainya..

Jumpa lagi.. =)

12 comments:

LYAfrina said...

welkem back kella..
moga lps ni sllau ada smngat nl update yer:-)

raya kan sebulan..msh blum terlewat pon ...

sedap nmpak kek tu..kalo asya nmpak...msti asyik jerit " kek hepi beday asya"

nabilah_2908 said...

sy yg tgh gambo kek ni pun teruja...huhu...belum lagi rasa...sedapnya..!! :)

My Little Diary said...

hi kella
sedapnya tgk kek tu... yummy..

Prince Halilintar said...

wah...menyelerakkan la kek tu..nyam2

ciK LyndaWawa said...

wah..terliur..sedapnya.nak jugak..=]

Mimy Hamid said...

baru keluar citer raya...kek tu nampak sedap...sedap ni..order leh ke beb...caj baper?

miloais said...

wow! menyelerakan nampak kek itew!

iols kelaparan le plak!

Zanna Rohim said...

Salam..
wah kek sedapnyerrrrr...

kella said...

Lya: thanks so much ya lya.. lya ada sokmo dengan kita jadi kita kena update sokmo... =)

Nabilah: dia kena rasa dulu baru tao sedap atau tidak... heheh.. terima kasih

kella said...

Cik Rima: hai...Alhamdulillah... =)

Prince: nampak menyelerakan kan.. hehehe.. tq..

Cik Lynda: ala... bukan niat nak kasi terliur ni... kalo dekat boleh kita kasi rasa kan... =)

kella said...

Mimy: ini lah kek yang selalu mendapat permintaan ramai pun mimy weh.. hehehe kegemaran suami aku nih... ko nak ke? =)

kella said...

Miloais: hhehe mekasih... kita amatur je baru ni.. budak baru belajar... =)

ZannaRohim: tima kasih.. tak rasa lagi dah kata sedap nyie.. hehe

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker