Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, September 21, 2011

'PORK FREE'

Di suatu petang nan indah...

Ali : aku lapar la.. jom kita masuk kedai makan ni

Abu : Halal tak nie..

Ali: Ok kot.. tu ada tulis 'Pork Free'

Abu : Hisssshhhh lagi lah aku taknak!!!

Ali : lerr.. nape.. ' Pork Free' laa..

Abu : ko giler? bagi Free pun aku taknak laa! Haram tetap haram ko tahu tak! walaupun sebanyak mana ko bagi percuma pun! huh! free konon... cheh! siap tulis 'pork free' besar besar lagi... ingat aku nak ke?? hissshh!!

Ali: urrk! hahahahaha...

6 comments:

LYAfrina said...

hehehe....
Free--Bebas

Prince Halilintar said...

hahahhaa...saje wat2 lurus bendul ek..

tapi klau was2 jgn pergi tempat yg rase ade sediakan makanan camtu..

Kakzakie said...

Maksud difahami tidak sama utk dua sahabat. Tapi kalau kakak pun lagi curious bila ada statement begitu. Kalau dah anda tanda halal of course tak ada 'pork' kenapa mesti nak tulis begitu.... ini joke aje kan.:)

nabilah_2908 said...

pemahaman yg berbeza...hehehe...

WuMing said...

Ha..ha..haa..

Zanna Rohim said...

Kadang-kadang banyak kopitieam buat stiker cam tuh tapi hakikat yang nyata....daku tak percaya sanagat

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker