Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, March 4, 2013

Bukannya Lupa tetapi Tak Ingat..

Assalamualaikum,

Apa khabar teman teman blogger ku semua..
lama betul la kita tak bersua..
ada sesiapa rindukan ai ke? (angkat 2 tangan atas bahu.. mata tengok ke atas.. )

Boleh seketika.. dek kerana kesibukan di duniawi ni, aku boleh tak ingat yang aku ni ada beloggg
ye la.. tangan bila lama tak bertemu keyboard.. tak berkesempatan la jadinya..

Meh kongsi sikit aktiviti yang berlansung sepanjang ketidakaktifan ku di dunia belogg..

untuk memantapkan lagi diri.. trainning mesti ada.. biasa lah awal2 tahun mesti byk aktiviti trainning2 ni kan?
ada yang boringgg.. ada yang best .. teruja!




~ kalau dah boring sangat.. main game ler plak!! huhu~


























~waahh... muka teruja.. dalam hati tuhan yang tahu... ~

~ ouhhh.. main ni memang betul betul membuatkan adrenalin kita berlari laju! but ai like!! terima kasih sebab bagi peluang kat kami kami merasa main water rafting ni.. ~
(klik gambar untuk tumbesaran)


Last but not least.. gambar di pagi hari masa nak g kerja...
cun sangat kan? 
aku suka capture gambar2 mentari baru nak naik ni...
cantik.. Subhanallah...


ok setakat ini dahulu entri ku buat masa ini..
semoga kita ketemu lagi.. =)


9 comments:

Kakcik Nur said...

Seronoknya dapat main air. :)

Gambar akhir tu memang cantik. :)

:: Mrs.Eady :: said...

awesome!

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer aktiviti2 tu !

Kakzakie said...

Kalau dah ada kekangan lain memang blog akan kita lupakan seketika. Tak boleh elak. janji kerja penting beres...

Nadine said...

Kella involved in water rafting?? waaaaaaa! salute! I teringin tapi takut, sbb i tak reti swim :(

Kella said...

kakcik:memang sonok sangat... sejukkkk... tetengan cuaca panas kan... humm cantik kan kak? real di pagi hari.. bukan selalu dapat scene camni.. =)

Kella said...

Ms Eady: high energy!! =D

KA: aktiviti pemenuh ruang masa ni kak.. =)

Kella said...

kak Zakie: betul tu kak.. tak boleh nak buat ape...kerja lain lebih memerlukan fokus dari diri ini.. =)

Kella said...

Nad: haah nad.. ini ialah game yang memang dah duk lama dalam list to do.. hehehe.. lama dah nak buat ni.. last last ada peluang aktiviti ni, join dengan pejabat punya event. Alhamdulillah.. dapat la merasa..
tak pandai berenang pun ok je nad.. sebab dia memang akan ajar detail cmana nak selamat kan diri, sebab kita kan pakai safey jacket.. =)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker