Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, March 13, 2013

Melty Malt choc strawbery

Assalamualaikum,

tajuk apakah itu...
 Saje nak bagi kemaskini belog sikit hari ni..
cilok masa sekejap!
entri ni dah ada dalam draft 2 hari lepas...
baru nak lepaskan hari ni...

Ini Melty Herseys namanya?
haa.. itu la yang dinamakan oleh sifu saya..
saya ikut je.. =)

Diadun bersama krim segar, manis, masam.. diselingkan dengan coklat atau strawberi sirup dan kepingan biskut marie... ada cheese dan choclat chip di atasnya..
perfecto rasanya!

Alhamdulillah.. ini menu terbaru..
sumber rezeki tambahan untuk diriku..
dan Alhamdulillah juga, rasanya menggembirakan hati semua orang yang menikmatinya..


Berebut peti sejuk! =D

Ini... ada coklat dan strawberi.. dan mangga pun ada.. next nak buat oreo sebab ada permintaan..
kalau ada kawan kawan yang berminat nak cuba boleh lah order.. =)
tapi produk ni, kena sejuk dingin, tak bleh lama di luar.. dah namanya pun melty kan...
sedapa makan sejuk sejuk..

cubalah..!

^__^ v

 


11 comments:

faraherda.razalan said...

Wah!Sedapnya kek tu. Mcm ne nak order ya? Hehehehe...

Awak, nak tanya. Mana awak dpt supplier utk bekas bulat tinggi tu? Sy merata cari.

Nadine said...

waaa...

cayalah kella! hmm, something new ni. tak pernah dgr atau tgk lagi. apetah nak merasa..menarik :)

Kazaztan Team said...

terliur...

nabilah_2908 said...

alahai....sedapnya..

kalau saya dekat dengan Kella...lama dah rembat 1...huhu... :)

Ct NoArizah Aris said...

Sedapnya.. !!

♥Ismi Huda♥ said...

sedapnya tengok.. mintak resepi leh x? hihi

Ann Ishak said...

nampak sedap...nak order boleh kella

Kella said...

fara: bekas bulat tu ada je banyak kat kedai bakeri kita sini... ada yang kosong ... ada yang corak corak..
maaf baru sempat jawab ni... tak perasan bertanya.. nanti kita jawab kat blog fara jugak la.. =)

Kesuma Angsana said...

wah nampak menarik tu !

Myra Jay said...

huwaaaa, nak jugak.. tp MJ dok kat Penang ha

~ana~ said...

salam kenal kella,

nampak yummy2 melty hershey kella ni,
nak mintak resepi boleh x?
nnti email kat bakawali0797@gmail.com

thanks kella...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker