Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, June 6, 2012

Keenakkan Di dalam Balang Kaca Comel

Assalamualaikum,

Update blog jap!
Mari tengok projek dapur saya yang seterusnya..
Siapa sangka aku boleh menjerumuskan diri dengan balang kaca pula..
semua ni gara gara Yati yang minta aku buatkan untuk projek hari guru yang lalu...
Maka bermulalah ekspidisi meneroka dunia dalam balang kaca..

Mari Nikmati.. Blueberry Tiramisu dan Strawberri tiramisu in jar..
Terima kasih tak terhingga kepada Kak Nor Secubit Garam, kerana sudi berkongsi resepi
serta memberikan galakkan.. =)
Hanya Allah jualah membalasnya..





~ Homemade Kay LaZat Tiramisu In Jar...~

(^__^)v

Sesuai dijadikan sebagai pemberian istimewa di mana mana majlis dan istimewanya balang kaca itu boleh disimpan sebagai hiasan atau untuk pelbagai kegunaan lain!
menarik bukan?

Alhamdulillah... selepas ujian rasa merasa lulus,
ramai yang berminat..
bila letak kat FB semalam ramai pula yang tertarik..
Alhamdulillah..
rezeki di kongsi bersama..

kalau ada rakan rakan di area Lembah Klang yang berminat boleh la roger roger..
InsyaAllah sedaya upaya kita usahakan.. =)



Terima Kasih ya Allah atas segala nikmat duniawi yang Kau berikan..
semoga aku tidak lupa dan alpa dek nikmat duniawi yang sementara ini.














17 comments:

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Wah hebat ni...

ainnoraini said...

sedapnyee...
mintak sebotol boleh ker...

bujal X said...

ble buat letak atas dulang hantaran tu~~

miloais milo said...

nice!
bila lah nak dapat rasa ni....

Kazaztan Team said...

mmg comei.. kamu buatkah

Kella said...

Puan ROs: terima kasih.. biasa saja.. baru berjinak je.. orang lain dah jauh ke depan.. =)

Kella said...

Ainnoraini:kak.. kalau akak dekat boleh kita kasi rasa... =)

Kella said...

En Bujal: haah.. memang boleh.. dah ada orang tempah untuk hantaran semalam! uppsss...

Kella said...

KT: haah kak.. saya buat.. =)

Kella said...

Milo: kak.. bila bila je kak... jom la kita jumpa.. =)

Pok Amai-Amai said...

Aduh mak! Rajin betul awak, kan? Sy sendiri tak terbuat mende2 nie. Tp bile tgk usaha awak, sy pun nak bt gak!

=D

Mimy Hamid said...

aku bangga ngan ko ..dah setapak lagi maju...hepii

Kella said...

PAA: boleh je buat ni kak.. mudah je.. =)

Kella said...

Mimy: tengkiu beb.. masih belajar.. dan terus belajar.. tq support aku selama ini.. =)

nabilah_2908 said...

oh..dah ada tempahan dah...bagusnya..

kalau luar dari lembah kelang xboleh ke..? unik la...nak juga try rasa... huhu.. :)

Rohani Hashim said...

nakkkkkk jugak! nanti kite roger.

Kella said...

Nabilah: itulah susah sikit ler kalau luaar kolumpo ni.. huhuh...

Hanny: ok.. roger roger k! =)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker