Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Monday, June 4, 2012

Cheese Cheezy Wedges

Assalamualaikum,

Salam Isnin,
Sabtu Ahad memang tak sempat nak mengemaskini,
komitmen lain lebih penting membataskan..

Nak minta laluan cerita tentang Cheezy Wedges sekejap boleh..?
ehehe.. ni kali keberapa entah ya?
baru amik stok ni sebenarnya..
saja la nak menguar uarkan ke rakan rakan blog ni..
Kenal ke cheese ni?
serbuk cheese Jalapeno nama sebenarnya.. =)

  
~ boleh di makan dengan kentang wedges, kentang goreng, nugget ayam, nachos, keropok, cucur, tortilla, mcaroni dan sebagainya...

Cara penyediaannya ialah:
- Satu bahagian Cheese di campur dengan 2 bahagian air suam/panas (kalau pekat, boleh agak2 tambah air suam, terpulang, mahu pekat atau cair)
-kacau rata dengan garfu atau whisk
- siap untuk dihidangkan bersama hidangan pilihan hati.. 

Manalah tahu kot ada kawan kawan yang sedang mencarinya kan..
Aku ada menjualnya.. =)
Harganya hanya RM 12 sahaja
dan RM 15 jika ada sesiapa yang menginginkan aku mengeposnya. 

UPDATE: (lupa nak letak contact lak)
boleh emel kat katalogkay@yahoo.com
atau
hubungi atau sms je no 0199394018

ok, ini ialah iklan untuk hari ini ya...
sampai kita berjumpa lagi..

Wassalam..

15 comments:

Pok Amai-Amai said...

Peh! Berselera rupanya!

Sari Yusa Ibrahim said...

suka rasanya, suka boh banyak2.. hehe

miloais milo said...

iols suker cheese ni...
setiap kali makan kat kfc - sokmo aje mintak lebih cheese!

gadisBunga said...

yey!!! tau dah mana nak cari sekarang!!

Kella said...

mommyfara: memangg... yummyumm... =)

Kella said...

Kak Sari: buh banyak2 yaa.. tp jangan overdose kak.. kang besar lak perut kita! hehe..

Kella said...

KakMilo: sokmo sokmo doh dulu.. tapi sekarang dah lama tak ke kfc sebab dah ada kat umah..huhu

Bitt (double IS) said...

i follow u yer kella..
i nak beli dengan u cheese tu...mcm mana nak order...fb ado?

Kella said...

GB: yeeyyy.. cari diriku okay.. =D hehehe

Kella said...

sisBitt: haah la.. lupe nya kita nak tletak kontek kat situ tau.. nanti kita update jap! tima kasih.. i follow u too.. =)

Kakzakie said...

Good business ni Kella. Anak-anak kakak sukaaaa sangat cheezy wedges nie..

Kella said...

kakZakie: tengkiu kak.. tq for support! nanti kalo nak gtau ya.. =D

LYAfrina said...

wowwww...
marvelesssssss... suka gak mkn y kfc punyer.. x pnh lg buat sndiri

Mimy Hamid said...

nak !! tp nak jumpa sendiri..tak mau kirim eh

Anonymous said...

Halal ke produk ni?

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker