Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, February 15, 2012

Ayuh Sarapan! ^___^

Assalamualaikum..

selamat pagi
moga semuanya ceria ceria dan sihat sihat belaka..
direstui dan dirahmati Allah hendaknya...

dah sarapan ke belum?
makan apa... =)
makan berat ke ringan?

ha.. meh tengok apa yang aku dan kawan kawan makan pagi ni!
ni... kira berat ke ringan ni?
anda rasa.....?
errr...
hehehe


 tengok pada makanan ni.. gaya orang nak ke sawah je nih!!  tak pun ke laut kee... hmmm
dari kari ayam dan ikan, sup tulang , ayam masak kicap..., dan....nasi tomato pun ada??? ishh .. ishh..ishh... mood diet dah hilang tercampak ke laut dah...


~ ini adalah calon calon yang telah bersiap sedia bertempur... gembira sungguh!~

~ tengok masing masing dah kusyuk menghadap makanan!! eh eh.. tukang amik gambo.. kalau lambat abissssss..... ~


~ errr.. ini ialah biskut kontroversi yang menimbulkan tanda tanya kepada banyak pihak!!! kenapa kewujudan nya di situ.. apakah tujuan keberadaannnya di situ.. atau apa motif sebenarnya... hanya tuannya sahaja yang tahu... heheheheh...  (kak dila ku sayang.. jangan marah yaa..... ) peace.. peace no war... ~


jarang aku interprem kawan kawan ku di sini...
ni kalau diorang baca ni tak tahu la apa respon diorang..
belog aku ni pun tak ramai pun yang tahu.. heheh..
kalau lepas ni entri ni hilang.. maksudnya
hehehe..paham paham sendiri lah ya... =)
tapi aku tahu mereka semua ni sporting sporting belaka...
kan kan kan?! =D

love ya'all



22 comments:

LYAfrina said...

AHHAII..MERIAHNYA BREAKFAST

KhaiZa said...

wau.. meriahnya makanan.. suasana pun meriah jugak

Nadine said...

meriahnya, murah rezeki pagi2 ni ye tak?!

terliur tau kella, i bekfast makan biskut choc cream tiger je..huhu

miloais milo said...

meriah dan heavy banget sarapan pagi uolos...
iols sokmo simple aje sarapan - either roti or kuih-muih dua-tiga bijik
tapi pagi ni - roti gulung sosej sebijik jerrrr

Aine Ainun said...

Mst seronokkan makan ramai2...

Sedapnya...

Saya mkn roti jala arini;)

eiza said...

amboi...breakfast macam lunch....seronok kan makan ramai-ramai..

Deru Ombak said...

Salam...

Hahahah.. Ni dah bukan bekfes ni sayang ooiii..
Bila bermuafakat bertambah berkatnya.. Alhamdulillah!!
Anty, morning kopi secawan jek.. Lunch nanti baru balun..

Tenkiu follow.. Anty follow jugak k

Kella said...

Lya: meriah.. tu pun tak cukup korum lagi tu tau.. =)

khaiza; terima kasih.. alhamdulillah... meriah yang tidak dirancang.. =)

Kella said...

Nadine: syukur.. rezeki di pagi hari.. nad, tak boleh selalu macam ni tau.. no no noo.... sesekali ok la kan... biskut tiger pun sedap tu nad.. lama tak makan cicah milo... =)

Kella said...

miloais: sesekali je kak pun.. heheheh hari2 boleh botak gak. huhuhu

Kella said...

aine ainun: =) nyum nyum roti jalaaaaaa walla.. lama tak mkn nya...

Kella said...

eiza: haha.. memg lunch pun x mkn dah.. kenyang dooh dah nie.. =)

Kella said...

Deru ombak.: anty ku.. memang muafakat sungguh laaa.. hehehe..tima ksh sudi singgah sini juga.. =)

Kakzakie said...

Wah... meriah sarapan kalau macm tu bukan sarapan itu kenduri kella... best suka kakak tengok:)

Mamamya said...

fuhh..mmg btl2 meriah lah..rasa mcm dah x tahu nak start dr mana.. :)

CT NoArIzAh ArIs said...

Tu lunch ke sarapan tu kella meriah sungguh dgn juadahnya..:D

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Ini bukan makan pagi ... makan tengahari ni !

Kella said...

Kak Zakie: hehe.. kenduri ya kak.. memang pun diorang ni memang suka kenduri kendara kat opis.. masa makan la kan ... bukan masa keje.. =)

Kella said...

Mamamya: hehe.. memang.. dah bercampur semuanya.. poning gak nak start makan tu.. tapi dah disarankan.. darat dengan darat la.. laut dengan laut.. kan.. =)

Kella said...

Kak CT: hehe.. entah la kak.. yang penting ialah..menda ni dimakan pagi.. dan bila lunch pula semua orang dahkenyang.. hheheh

Kella said...

LF: hehe.. dato.. heavy kan! memang makan tengahari pun tercover sama.. hehe

kakcik said...

Itu dah macam kenduri je tu! :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker