Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, April 24, 2013

Saya pun nak telefon pintar!!

Assalamualaikum,

survey punya survey tak beli beli lagi telefon pintar yang diidam..
humm..
lagi pun fikir fikir bukannya begitu terdesak nak gunakan telefon jenis pintar ni..
sebab sedia ada pun dah pandai..cuma tak pintar je.. huhu..
telefon pintar yang selalu jadi mangsa ialah hp encik suami dan adik aku la..
selagi diorang tak bosan boleh la aku dok guna..

hari tu dah pegi tengok .. ada hp samsung Grand.. baru di pasaran..
sama besar dengan note 1 dulu.. boleh guna 2 sim.. humm menarik.. bodek bodek tokey tu.. last last tak beli.. sib baik dia pun tak kisah.. hehe.. ntah .. rasa cam berat je hati nak beli..
sayang ke duit pun ya! haha
idaman hati??
huhu.. memang dari dulu dok mengidam kat Note2 tu..
tapi mahai beno la pulak.. rasa cam tak berbaloi sangat pulak..
bek beli kameraaaa...
ntah...

kawan kawan mesti semua dah pekena telefon pintar kan??
apa yang korang semua pakai..
agak agaknya... ok tak kalau ku beli samsung Grand tu?
ada yang tahu tentang fhone ni tak?

tengkiu.. tengkiu...

=)

3 comments:

Kakzakie said...

Beli Kella jgn tak beli. Kakak ni dah tua malas dah nak beli (buat masa ini - tak boleh cakap habis kan mana tahu akan dtg suka). Tapi anak-anak kakak pakai samsung Galaxy3. Dah remaja sukalah kan telefon pintar...

Kesuma Angsana said...

amboi nak ber telefon pintar juga yer

LYAfrina said...

samsung grand pon ok..leh 2 simkad kan.. tp better s3 mini.. sbb samsung grand lebar skit kan..

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker