Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, August 2, 2012

Cantik.. pada sesiapa yang tahu menilainya..

Assalamualaikum,

salam Ramadhan ke 13.

lama dah kan aku tak letak gambar2 hasil snap yang cantik kat sini..
ada je dalam pendrive tu.. tapi asyik tak sempat je.

jom kongsi gambar yang di ambil 2 hari lepas semasa dalam perjalanan ke pejabat...
setiap pagi pun sebenarnya aku main snap2... memang suka.. tengok langit.. tengok sekeliling..
dalam sibuk2 drive tu kan.. tengah jem tu kan.. cuba larikan sedikit pandangan ke langit.. sure tak tensi..
tapi jgn la lama2 pandai pandai la kan... =)






























Layan gambar kat tepi ni pula...

tengok gambar yang mula2 tu..
keluar kerja jam 6.30...
keluar gelap lagi....
kadangkala biru je...










Gambar ke 2 tu..
matahari mula nak tunjukkan diri...













 Gambar ke 3 tu...
langit dah cerah sungguh
tertarik mata ini melihat bunga bungaan di pokok itu..
macam di musim luruh je... =D












dan gambar last sekali..
Welcome to..
KUALA LUMPUR...
ya... dah nak sampai ofis dah tu..













biasanya begini la rutin harian ku...
maklumla... masuk cepat.. balik awal kan..
so untuk memastikan waktu balik nak cepat,
makanya! kena la pastikan waktu masuk kerja tu awal juga..!
ini tidak.... masuk dah lewat! bila nak balik pula dia yang paling awal tunggu kat punch clock!
cisss...

ok..

nanti jap lagi sambung balik..

ada resepi nak share nih!

=D






4 comments:

Kakzakie said...

Kakak setiap hari datang memang awal dan kakak juga balik awal. Boss kakak dah tahu kalau nak call kakak mesti awal kalau ikut semua org alamat kakak menempuh jem...

Kella said...

kak zakie... haa.. oklah tu.. seimbang.. datang awal balik awal... =) tak tahan menanggung jem la kak...

Kesuma Angsana said...

samalah cam KA juga hehe

Chic Na said...

cantik.. awalnya pergi kerja. :)

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker