Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Friday, February 6, 2009

Detik Demi Detik

Wahh... hari tu Mak Abah sekeluarga datang ke rumah kami...
sekian lama tunggu mereka datang, Alhamdulillah.. akhirnya sampai juga ke rumah kami..
semua ada, Nabilah, Nain dan Lee..kecuali Hani seorang sahaja..kesian dia tak dapat join sebab perlu bekerja pada chinese nu yer aritu..
b tentunya paling seronok..aku pun begitu juga, tapi yang paling penting aku memang nak layan mereka sebaik mungkin! sebenarnya mula2 rasa gak cam nervouse..bukan ape.. takut tak dapat berikan yang terbaik..maklumlah..banyak sungguh kekurangan diri.. hmm tapi! im cool.. and believe in myself.. so everythings gonna be ok...
Sekali lagi kami pergi ke Taman Cahaya Bukit Cerakah, bawa diorang semua membeku kesejukan seperti kami hari tu... yelah.. tak mampu nak bawa ke over da seas yang ada salji... salji buatan pun ok what... janji cooll.....
Berjalan-jalan di taman situ pun ok.. kiri kanan ada hutan2 kecil...sangat nyaman! luckily we have abah to describe to us about da plant and jenis2 pokok yang ada di disitu! maklumlah Abah pesara di Jabatan Hutan dulu... so, dapatlah kami ilmu sket...


Sekarang ni hingga pertengahan Februari aje musim sejuk, lepas ni..summer la plak..
semua tengah kontrol sejuk tu sebenarnya..

habis mak abah ditaburnya salji... hiii...
This is my family....
"abah cool je dengan mak main salji..."
my mak...
my sistah...

No comments:

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker