Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Thursday, February 26, 2009

day1

25th Feb 2009

day 1- zule to bangkok- baru sehari balik dari Langkawi, b terus ke Bangkok pula hari ni. Kesian b, penat pun belum habis lagi.. dahlah sebelum ke Langkawi outstation ke Perlis dan Penang..
hari ni b terbang dan 28hb Feb, malam baru balik.. walaupun cuma 4 hari!

Menghantarnya ke KL Central, melihatnya berlalu pergi..hmmm..

hanya tuhan yang tahu..
kerisauan yang bersarang di hati..
kerinduan yang bakal di tanggung..
kesunyian yang perlu dilalui..
Doa ku panjatkan pada mu Ya Allah..
semoga perjalanan suami ku dilindungi oleh Mu..
Semoga segala urusannya diberkati dan dipermudahkan oleh Mu..Ya Allah..

thanks to Kak Azi sebab bagi tumpang tido umah dia.. sebenarnya takmo nyusahkan dia, tapi mandangkan b yang minta dan kebetulan husband K Azi pun outstation, so , ok..
bukan ape.. tak berani lagi nak dok sorang kat umah.. tak biasa lagi kat situ.. tapi nanti lelame ok lah tu..nanti kalau Abg Ayie OS lagi, kak Azi leh tido kat umah kiter lak..

No comments:

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker