Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, July 16, 2014

18 Ramadhan

Assalamualaikum,

Audit diri sebentar, Ramadhan dah hampir ke penghujungnya.
Ya Allah..sudahkah kita semua pergunakan Ramadhan ini sebaik mungkin??
Astaghfirullah...
baiklah..
kalau kita telah terlepas untuk pungut banyak2 pahala untuk 17 hari Ramadhan yang telah berlalu itu..
jom kita mula kan sekarang.. saat ini.. ketika ini.. masih sempat!
pergunakan sisa2 yang tinggal ini untuk lakukan segala kebaikan dan kebajikan.
Lakukan kerana Allah..
Allah.. Allah.. Allah..
tenang sungguh perasaan di Bulan ini..
selesa sungguh nikmati Ramadhan yang berkat ini..
hati terasa lebih dekat denganMu ya Allah..
tidak terbeban.. malah terasa ringan je..bila mulut ini sering dibasahi dengan ayat2 sucimu.. zikrullah..
tatkala ditimpa musibah dan ujian.. hati mudah memujuk diri untuk cepat tenang.. reda.. dan redha..
Allahuakhbar..
nikmat Ramadhan..
bersyukur lah kita semua dapat nikmatinya sekarang...
ayuh!
sama sama kita isi Ramadhan ini dengan segala macam perkara yang disukai Allah..

=)


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

insyaallah

Kesuma Angsana said...

Ucap Salam Aidilfitri , mohon salah silap dimaafi,
Terkadang kita bicara dan menitip kata, Yang terkadang mengguris rasa, Walau menyepi seketika, Ingatan itu tetap ada. Terima kasih terus menyokong KA , Selamat hari raya, maaf zahir & batin dari KA sekeluarga

Anonymous said...

salam.. nk tanya, http://baca-blogspot.blogspot.com/2013/06/resepi-sizzling-yee-mee-sedap.html ni blog awak jgk ke? sbb sy tgh cr resepi sana sini tjumpa yg sama dgn yg kt blog ni. entri yg sama pasal sizzling yg awk bt dkt http://kellazule.blogspot.com/2012/01/resepi-sizzling-yee-mee-sedap.html . just curious, kot dia copycat awk. entri lain sy xcek. o btw tq for d recipe!! heheh

Anonymous said...

salam.. nk tanya, http://baca-blogspot.blogspot.com/2013/06/resepi-sizzling-yee-mee-sedap.html ni blog awak jgk ke? sbb sy tgh cr resepi sana sini tjumpa yg sama dgn yg kt blog ni. entri yg sama pasal sizzling yg awk bt dkt http://kellazule.blogspot.com/2012/01/resepi-sizzling-yee-mee-sedap.html . just curious, kot dia copycat awk. entri lain sy xcek. o btw tq for d recipe!! heheh

Kella said...

Assalamualaikum anonymous..
oh iya itu resepi dia ambil dari belog ini la tu..
humm itu mungkin tak lain tak bukan nak naikkan rating la tu kot...hehe
terima kasih sebab maklumkan..
nampak mcm byk resepi yg dia pun copy...
selamat mencuba ya! ramai yang komen menjadi.. Alhamdulillah...

Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker