Wah!! mari klik klik sini jom !! terima kasih atas kesudian anda semua! :D

Wednesday, March 13, 2013

Melty Malt choc strawbery

Assalamualaikum,

tajuk apakah itu...
 Saje nak bagi kemaskini belog sikit hari ni..
cilok masa sekejap!
entri ni dah ada dalam draft 2 hari lepas...
baru nak lepaskan hari ni...

Ini Melty Herseys namanya?
haa.. itu la yang dinamakan oleh sifu saya..
saya ikut je.. =)

Diadun bersama krim segar, manis, masam.. diselingkan dengan coklat atau strawberi sirup dan kepingan biskut marie... ada cheese dan choclat chip di atasnya..
perfecto rasanya!

Alhamdulillah.. ini menu terbaru..
sumber rezeki tambahan untuk diriku..
dan Alhamdulillah juga, rasanya menggembirakan hati semua orang yang menikmatinya..


Berebut peti sejuk! =D

Ini... ada coklat dan strawberi.. dan mangga pun ada.. next nak buat oreo sebab ada permintaan..
kalau ada kawan kawan yang berminat nak cuba boleh lah order.. =)
tapi produk ni, kena sejuk dingin, tak bleh lama di luar.. dah namanya pun melty kan...
sedapa makan sejuk sejuk..

cubalah..!

^__^ v

 


Tuesday, March 5, 2013

Semoga keadaan di sana reda kembali

Assalamualaikum,

sempat nak coret kejap, curi masa, sebab terlalu mengantuk nak siapkan kerja mengisi maklumat dalam laporan ni.. huhuhu..

Terfikir fikir apakah yang terjadi di sana, bagaimanakah keadaannya di sana tu..
entah apa yang teman teman kita di sana lalui..
aku kat sini, siap dapat mengantuk lagi nak siapkan kerja!
Masih antara percaya tak percaya! tapi percayalah!
memang ada sesuatu yang sedang berlaku di seberang sana.
ye lah.. selama ni, kita macam aman damai saja...
cuma mendengar dan melihat kes kes peperangan dan perbalahan di negara negara luar sahaja..
sekali terkena di negara sendiri..
tergamam dibuatnya!

mari sama sama kita doakan yang terbaik untuk mereka yang bertempur di sana!
semoga dipermudahkan segala urusan di sana,
semoga Allah peliharakan mereka dan negara tercinta kita ini!!


Negaraku
Tanah Tumpah Darahku!

Monday, March 4, 2013

Bukannya Lupa tetapi Tak Ingat..

Assalamualaikum,

Apa khabar teman teman blogger ku semua..
lama betul la kita tak bersua..
ada sesiapa rindukan ai ke? (angkat 2 tangan atas bahu.. mata tengok ke atas.. )

Boleh seketika.. dek kerana kesibukan di duniawi ni, aku boleh tak ingat yang aku ni ada beloggg
ye la.. tangan bila lama tak bertemu keyboard.. tak berkesempatan la jadinya..

Meh kongsi sikit aktiviti yang berlansung sepanjang ketidakaktifan ku di dunia belogg..

untuk memantapkan lagi diri.. trainning mesti ada.. biasa lah awal2 tahun mesti byk aktiviti trainning2 ni kan?
ada yang boringgg.. ada yang best .. teruja!




~ kalau dah boring sangat.. main game ler plak!! huhu~


























~waahh... muka teruja.. dalam hati tuhan yang tahu... ~

~ ouhhh.. main ni memang betul betul membuatkan adrenalin kita berlari laju! but ai like!! terima kasih sebab bagi peluang kat kami kami merasa main water rafting ni.. ~
(klik gambar untuk tumbesaran)


Last but not least.. gambar di pagi hari masa nak g kerja...
cun sangat kan? 
aku suka capture gambar2 mentari baru nak naik ni...
cantik.. Subhanallah...


ok setakat ini dahulu entri ku buat masa ini..
semoga kita ketemu lagi.. =)


Kempen Menentang Kekejaman Israel!

Kempen Menentang Kekejaman Israel!
Aku yang menyokong..

Me and My Hubby

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker